Studenter för extrajobb inom lager

Om jobbet

Randstad söker studenter som är på jakt efter extraarbete vid sidan om sina studier. Våra kunder i Malmö och Helsingborg behöver hjälp löpande framöver. Detta är ett trevligt jobb och ett bra sätt att tjäna extrapengar på vid sidan av dina studier!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med varierande uppgifter hos våra olika kunder. Truckkörning, plock efter listor, sortering, inventering, packning, mm. Vissa arbetsuppgifter kan vara fysiskt krävande och viktigt att hålla tempot uppe. Andra arbetsuppgifter kräver god serviceförståelse och är mer administrativt lagda. Det är av absolut yttersta vikt att du har förmågan att utföra alla arbetsuppgifter på ett bra sätt!

Din bakgrund

Du måste STUDERA på minst 50% eller ha en annan HUVUDSAKLIG sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten. Vi vill att du ska ha ett flexibelt schema och kunna arbeta ca 3 dagar i veckan under vissa perioder. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av paketering, sortering av varor, truckkörning eller arbetat inom kundtjänst. Krav för vissa arbeten är att du har truckkort. Det är en stor fördel om du har körkort och tillgång till egen bil.

Dina egenskaper

Som person måste du vara flexibel, engagerad och kunna kombinera studier och arbete på ett bra sätt. Vidare ser vi gärna att du är mycket noggrann i ditt arbete, har en positiv inställning och trivs med att samarbeta. Vi arbetar med löpande tillsättning så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.