Marknadsförare med fokus på digitala kanaler till Besikta Bilprovning

Om jobbet

Har du en strategisk förmåga och brinner för digial marknadsföring? Då ska du fortsätta att läsa denna annons. Till Besikta bilprovning söker vi nu en senior marknadsförare med ansvar för att utveckla Besiktas varumärke i de digitala kanalerna. Vill du arbeta i ett kreativt och innovativt team i en föränderlig och utvecklingsfokuserad miljö kan detta vara nästa steg för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Besikta Bilprovning en marknadsförare med fokus på digitala och sociala kanaler. Rollens primära fokus ligger i att bygga och utveckla Besiktas varumärke i de digitala kanalerna. Du kommer att rapportera till marknadschefen och arbeta i ett mindre team på Besiktas kontor beläget i Malmö. Marknadsteamet består i dagsläget av marknadschef samt en marknadskoordinator som har fokus på kampanjer och DR.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Besikta bilprovnings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns det en möjlighet till anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som digital marknadsförare utvecklar du Besiktas varumärke i de digitala kanalerna såsom hemsidan och sociala medier. Du driver konverteringar på besikta.se och arbetar för att öka det organiska söket genom optimering av hemsidan samt effektivisering av det köpta söket. Du ansvarar även för att arbeta med Besiktas befintliga kundregister med mål att utveckla försäljningen vilket görs genom email marketing och stärka lojaliteten. Tillsammans med marknadschefen arbetar du även fram såväl kort- som långsiktiga strategier och aktiviteter för att nå övergripande mål och få varumärket att växa via de digitala kanalerna.
Du kommer till exempel att:
 • Löpande arbeta med att driva, mäta och följa upp konverteringar digitalt
 • Utveckla och ta fram nya koncept samt ansvara och projektleda lanseringen av dessa
 • Arbeta med online marknadsföring samt sökoptimering
 • Följa upp och analysera besöksstatistik och marknadskampanjer för webben
 • Ansvarig för att utveckla och hantera kunddatabasen
 • Hantering, administrering, analys och uppföljning för sociala medier
 • Projektledning, testning och felsökning av utvecklingsprojekt för Besiktas digitala lösningar
Tjänsten passar dig som söker en roll med såväl operativa som strategiska delar. Vi tror att du brinner för digital marknadsföring och har en god teknisk kompetens och ett gott öga för det grafiska. Du är nu redo för nya utmaningar och är sugen på att arbeta i en föränderlig miljö med fokus på utveckling och förbättring.

Vi söker dig som

Vi tror att du som söker har en utbildningsbakgrund inom digital marknadsföring och erfarenhet av att arbeta med marknadsföring mot konsumenter. Du trivs med att arbeta i ett mindre team och vill arbeta i en verksamhet som befinner sig i en förändrings- och utvecklingsfas. Du har tidigare arbetat i en roll med ansvar för SEO/SEM och har även goda kunskaper kring databashantering. Självklart är du även en god kommunikatör med ett öga för det grafiska kopplat till webben. Du har även en förmåga att anpassa text efter mottagaren och har generellt ett kreativt och innovativt förhållningssätt.
 • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, gärna med inriktning mot digital kommunikation
 • Har runt 5-7 års erfarenhet från en roll där du arbetat med marknadsföring och kommunikation där fokus varit på det digitala
 • Erfarenhet av att skriva text för marknadskommunikation
 • God kunskap kring databashantering
 • Kunskaper i Google Analytics samt möjlighet att hantera SEO och SEA
Det är meriterande om du har erfarenhet av att agera beställare för exempelvis utvecklingsprojekt inom digitala kanaler.

Vi tror att du är en person som trivs med tydliga mål och har fokus på resultat. Du har en analytisk förmåga och ser hur olika frågor hänger ihop och påverkar varandra samtidigt som du identifierar långsiktiga konsekvenser av fattade beslut. Vi tror även att du har en hög affärsmässighet där du agerar lyhört för att se affärsmöjligheter och utveckla dina ansvarsområden för att främja försäljningen.

Övrig information
 • Start: November eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Som ett resultat på avregleringen av bilprovningen 2010 startades Besikta Bilprovning. Utgångspunkten i Besiktas arbete är att erbjuda mervärde till sina kunder genom en säkrare besiktning. De erbjuder bl.a. utökad elektronikkontroll för besiktning av personbilar och vill ge sina kunder en premiumupplevelse genom sitt kundbemötande och rådgivning. Besikta erbjuder en arbetsplats med fokus på utveckling och förbättring i en föränderlig miljö. Du kommer att vara en del av ett mindre marknadsteam som sitter i fina lokaler i Malmö.