Miljöingenjör-förorenad mark

Om jobbet

Vill du vara med och arbeta med roliga och utmanande projekt inom miljöteknik?. Är du väl förtrogen med arbeten i förorenade område för såväl provtagning/rapportskrivning som tillstånd/anmälningar. Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Miljöingenjör till Peab Anläggning Syd.

Om tjänsten
Som Miljöingenjör blir din främsta arbetsuppgift att samarbeta med våra Platschefer i miljöfrågor och utveckla nya tekniker för att hitta de bästa lösningarna för våra projekt. Du kommer driva miljö - och avfallsutredningar, vara ett stöd vid anmälningar och tillstånd, samt kalkylera och medverka i saneringsentreprenader. I rollen kommer du få stora möjligheter att själv påverka din roll i organisationen. Vi samarbetar även med övriga Peab-bolag t ex Bostads- och Fastighetsutveckling. Region Anläggning Syd omfattar Skåne, Blekinge, Halland och Småland vilket gör det flexibelt gällande din placeringsort.

Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har arbetslivserfarenhet från arbete i förorenade områden och lämplig utbildning. Kanske arbetar du som konsult/miljöinspektör, eller arbetar i en roll ute i projekt där du samlat kunskap kring förorenade områden och tillstånd/anmälningar. Du bör ha en egen drivkraft att utveckla detta teknikområde.

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Vi tillämpar löpande urval.

Kompetenser och personliga egenskaper
Rätt person arbetar strukturerat och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och hittar lösningar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser att du har erfarenhet av att motivera och leda andra och skapar engagemang och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder
I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Emma Wittlock, 0733371866,
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Emma Wittlock, 0733371866

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.