GRUPPCHEF AUTOMATION

Om jobbet

APOCCA är ett
teknikkonsultföretag inom industriell automation och IT, vi bedriver projekt både nationellt och internationellt inom ett flertal branscher såsom Tillverkningsindustri,
Gruvindustri, Olja & Gas, Processindustri, Marin och Offshore. Hos oss förenas många års erfarenhet från automationsvärlden med ny teknik och nytt kunnande, detta tillsammans med våra drivna medarbetare gör oss till det givna valet för alla typer av automationsbehov. APOCCA finns idag i Kristianstad, Malmö och har även ett kontor i Singapore.

APOCCA befinner sig i ett expansivt skede och vi behöver därför förstärka vår organisation med en gruppchef i Malmö.

Arbetsuppgifter:

Som gruppchef är du en ambitiös ledare som sätter kursen för hela gruppen på
Malmökontoret. Vi ger dig ansvar för kunder, personal och projekt. Ditt jobb innebär att motivera personalen att sträva mot samma mål, upprätthålla goda kundrelationer men också att skaffa nya uppdrag, kunder och på så vis expandera både Malmökontoret men också marknadsföra APOCCA i sin helhet. Gruppen du kommer leda består idag av 4 ingenjörer men vi har som mål att växa.

Förutom att leda gruppen så kommer du även att arbeta med förfrågningar och offerter till kunder, det kommer också vara inslag av projektrelaterade uppgifter utifrån tid och erfarenhet. Det kan då vara i form av projektledare, utredningsarbete eller punktinsattser vid PLC och HMI programmering och eller elkonstruktion. Därför värdesätter vi viss kännedom inom något av de större utvecklingsverktygen såsom Siemens, Mitsubishi, ABB och Rockwell, för CAD använder vi idag mestadels E-plan P8 och Elprocad IC.

Du kommer ingå i ledningen och även få möjligheten att arbeta med strategifrågor för bolaget, du kommer arbeta nära VD och rapporterar direkt till honom.

Resor förekommer både i och utanför Sverige, för denna tjänst innebär det kortare resor för kundbesök eller mindre serviceuppdrag.

Kvalifikationer:

Du har teoretiska kunskaper motsvarande högskole- eller gymnasieingenjör med minst 10-15års erfarenhet av automationsbranschen. Vi ser dig som att ha börjat din karriär som automationsingenjör och därefter kommit in på mer ledande befattning i form av grupledare, projektledare eller liknande. Som gruppchef är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då många utrustningar går på export krävs även att du har goda kunskaper i engelska.

Personlighet:

För att lyckas i rollen tror vi att du är driftig med ett stort ansvarstagande samt att ha en analytisk förmåga och vara kundorienterad. Drivkraften som du har balanserar du med lyhördhet för omgivningen samt en god känsla för kommunikation och samarbete med både interna och externa samarbetspartners.

Vad vi erbjuder:

Hos oss på APOCCA kommer du att arbeta i en positiv företagskultur med framåtanda, teamkänsla och dagligen nya utmaningar! Våra beslutvägar är korta och för rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter och ett fritt arbete där du själv kan styra och planera din dag med frihet under ansvar.

Placeringsort: i Malmö.

Ansökan skickas till Pia Boberg Eventuella frågor ställs till: Pia Boberg
Personal, Alexander Andersson VD
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Kontakt

Mejla eller ring APOCCA AB, 044-2531408

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget