Kock sökes till bemanningsteam Söder

Om jobbet

Malmö stad har en policy om hållbar utveckling och ekologisk mat vilket ska spegla måltidernas innehåll. Matsedelsplaneringen sker efter Livsmedelsverket rekommendationer om bra mat i förskolan, och ska vara anpassad efter barnens preferenser. Maten ska vara vällagad och presenteras på ett aptitligt och trevlig sätt. Förutom att laga mat ansvarar du självklart för städning och renhållning. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter. Som kock har du ett gott bemötande gentemot barn, kollegor och föräldrar. Vill du utvecklas i ditt arbete och få chansen att arbeta på flera förskolor? Arbetet i bemanningsteamet kommer att utgöra en möjlighet för dig att utforska nya arbetsplatser, komma i kontakt med nya arbetssätt och utveckla ditt kontaktnät. Tillsvidareanställning med eventuell provanställning. Om du vill veta mer om bemanningsteamet i område Söder är välkommen till ett informationsmöte den 25/10 kl.16.00-17.00 på kontorshuset " Strumpan" Fosievägen 13.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad 3-årig(alt.2-årig äldre) avslutad gymnasieutbildning med inriktning restaurang och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms likvärdig. Gärna några års yrkeserfarenhet, kunskaper i näringsriktig mat, specialkoster och egenkontroll. Som person är du en idérik och kreativ matlagare med erfarenhet av matlagning i restaurang och/eller storkök. Du har också förmågan att vara lyhörd för matgästernas önskemål. Du har bra samarbete med övrig personal och även barn. Du ser möjligheter istället för svårigheter, är social, stresstålig, noggrann och flexibel. * Engagerad och entusiastisk - vid många arbetsplatsbyten är det viktigt att vara en nyfikenhet och att ha en förmåga att kunna engagera sig i en ny arbetsmiljö, nya arbetskollegor och nya barngrupper. * Social med ett gott bemötande - för att lätt kunna smälta in i arbetsgruppen och skapa en god kontakt med föräldrarna. * God svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i Din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter Du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Kontakt

Mejla eller ring Katarina Lindqvist-Nilsson, 0768-51 79 56

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är landets största förskoleförvaltning, med många blickar på oss. Det ger oss stora möjligheter och skyldigheter att påverka vardagen för våra barn. Det sägs att den svenska förskolan är ett föredöme med hög kvalitet och god tillgänglighet. Förskolan i Malmö ska vara ett föredöme för den svenska förskolan. Kort sagt - barnens bästa förskola! Nu har du chans att utvecklas som kock i Malmö stad! Utbildningsområde Söder startar upp ett bemanningsteam indelat i mindre områden där man är knuten till ett antal förskolor. Medarbetarna i teamet har som funktion att täcka kortare frånvaro på förskolorna. Teamet kommer att ledas av en sektionschef och bemannas av barnskötare, pedagoger och en kock.