Junior tekniker till EVRY:s servicedesk med kunskap i OSX!

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Har du nyligen tagit examen från en utbildning inom IT och vill få en raketstart på din framtida karriär? Är du vass på allt som har med Apple att göra och OSX/MacOS i synnerhet? Då tycker vi att du skall söka denna tjänst!

Information om uppdraget

Academic Work söker för uppdrag på EVRY dig som vill arbeta som tekniker på EVRYs servicedesk. Du som söker är i början av din karriär och vill arbeta i en expansiv och kunskapstät organisation med högt tempo. EVRY är Nordens näst största tjänsteleverantör inom IT och levererar drift- och konsulttjänster inom bland annat IT-infrastruktur och affärssystem till den nordiska marknaden. Man arbetar kundorienterat med ett starkt engagemang och närhet för att skapa nya lösningar som effektiviserar sina kunders vardag. Här kommer du att arbeta i moderna, fräscha lokaler i Malmö med kunder över hela landet inom såväl privat som offentlig sektor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRY:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EVRY. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med engagerade och kompetenta kollegor som ansvarar för att tillhandhålla teknisk support åt kunder inom offentlig sektor. Tillsammans med säkerställer ni hög servicegrad och eftersträvar att SLA uppnås. Du kommer att ha kontakt med flera olika organisationer och ta emot samtal av varierande karaktär och svårighetsgrad. Du och ditt team har som uppgift att på ett professionellt sätt hjälpa kunder med sina problem och eventuellt eskalera dessa om du/ni ej själv kan lösa dem.

Du kommer bland annat att arbeta med
 • Supportera och felsöka i OSX och Windows
 • Administrera konton och behörigheter i Active Directory
 • Säkerställa att rutiner och processer följs samt bidra till utvecklingen av dessa
Du som trivs i en föränderlig och teknikintensiv miljö där man använder de senaste verktygen och hela tiden strävar efter förbättring, kommer verkligen att trivas på EVRY. Som organisation lägger man stor vikt vid din egen ambition och vilja att utvecklas.

Vi söker dig som

Du har nyligen avslutat relevant eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt har kortare erfarenhet som servicedesktekniker eller liknande. Du skall ha erfarenhet av att arbeta med kundservice och har ett starkt intresse för nätverkskonfiguration, operativsystem och felsökning. Du har kunskap om följande tekniker/tjänster:
 • Windows 7
 • OSX/MacOS
 • Nätverk
Det är meriterande om du även har grundläggande kompetens inom ITIL.

Då du hanterar både svenska och engelska kunder krävs goda kunskaper både skriftligen och muntligen i dessa språk.

Som person har du en hög energi- och ambitionsnivå. Du är tekniskt intresserad, kreativ och ser lösningar istället för problem. Du strävar hela tiden efter att bredda dina kunskaper och drivs bland annat av att hjälpa kunder och kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid med möjlighet till överrekrytering
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.