Android/IOS Developer

Om jobbet

Vi söker nu Android/IOS utvecklare för uppdrag i Malmö. Är du tillgänglig för nya utmaningar i slutet av November? Vi söker både juniora- och seniora utvecklare!

Om Jobbet
Du kommer arbeta i projektform där du får möjligheten att uttrycka idéer och samarbeta med kompetenta och intresserade medarbetare.

Dina huvuduppgifter:
  • Hantera kunders interna projekt
  • Producera, underhålla och återanvända kod
  • Arbeta organiserat i Agile-miljö
  • Samarbeta med konstruktörer och testare
Om dig
  • Erfarenhet av Scrum, Rest API, Android och/eller iOS
  • Erfarenhet av utveckling av programvaruprinciper och kod-design.
  • Kunskap om vanliga designmönster, ramar och miljöer för ios/Android
  • Ha en passion för problemlösning och för att skriva effektiv och kvalitativ kod
Önskade färdigheter:
  • Kunskap om iOS/android utveckling
  • Erfarenhet av att arbeta med integration av 3:e parts API:s
Om Anställningen
Du får en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är till en början på 6 månader. Start för uppdraget är i oktober/november.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Max Jönsson, 042-37 33 39.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Max Jönsson, 042 37 33 39

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.