Löneadministratör

Framtiden · Administration · Sista dagen!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en löneadministratör. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett nytänkande och innovativt företag inom byggställningsbranschen. Som löneadministratör ansvarar du för bolagets kollektivanställdas löner samt fakturering och du arbetar nära regionchefen.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga till samspel med andra människor och ser hellre lösningar än problem. För att trivas hos vår kund tror vi att du som söker är positiv och har nära till skratt.

Krav:
  • Erfarenhet av Hogia, antingen från arbetslivet eller praktik, alternativt från liknande löneprogram.
  • Erfarenhet av fakturering
Meriterande:
- Erfarenhet från byggbranschen

Villkor

Arbetstider: Flexibla, arbetet går även att utföras hemifrån.
Omfattning: 60-70 procent, med möjlighet till högre grad vissa perioder.
Ort: Malmö.
Start: Så snart som möjligt.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Vår kund hyr ut och bygger upp byggställningar ute på byggen. Bolaget har drygt 100 medarbetare, varav 25 arbetar i Malmö. Som löneadministratör hos vår kund får du arbeta på ett företag där människan sätts i fokus, det är högt i tak och du får medarbetare som präglas av kreativitet och nytänkande.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.