Redovisningsekonom till internationellt företag i Älmhult

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en engagerad och driven person som vill fortsätta att utvecklas i en roll som redovisningsekonom? Har du dessutom bred kunskap inom redovisningsområdet? Då är detta helt rätt tjänst för dig!
Till vår kund i Älmhult, ett internationellt företag, sökes nu en erfaren redovisningsekonom med ett starkt driv och en förmåga att se till helheten. Tjänsten innebär att arbeta med löpande bokföring, avstämningar och kontohantering, i ett ständigt fokus på förbättringsarbete. Du arbetar i ett team och i nära kontakt med olika kunder. Du kommer få chans att arbeta i ett internationellt växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är på heltid, med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer till en början vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Vår kund har ett långsiktigt behov där goda möjlighet att bli övertagen finns. Intervjuer och urval sker löpande, så tveka inte att ansöka redan idag!

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell till denna tjänst har du en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi med redovisning som huvudområde. Du har bred erfarenhet inom redovisningsområdet och har tidigare arbetat i en roll som redovisningsekonom med erfarenhet av bokföring, avstämningar och kontohanteringar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi letar efter dig med ett starkt driv och engagemang. Du bör ha ett genuint intresse för siffror och en förmåga att arbeta strukturerat med god förmåga att prioritera. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav, samt goda kunskaper i Excel
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!