Fritidspedagog med intresse att undervisa i ämnet bild till Lindeborgsskolan

Om jobbet

Lindeborgsskolan söker en engagerad fritidspedagog som trivs med rollen att ta ansvar och skapa en stimulerande pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplan och andra styrdokument. Som fritidspedagog är du ansvarig för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i fritidshemmet tillsammans med dina kollegor. Du undervisar i ämnet bild för årskurserna 3 - 5 under skoldagen och arbetar på fritidshemmet på eftermiddagen. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal.

Kvalifikationer
Du har fritidspedagogexamen eller är grundskollärare med inriktning mot fritidshem. Du är flexibel, tycker det är roligt med utvecklingsarbete och har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar. Du är väl förtrogen med fritidshemmets styrdokument. Det är meriterande om du är behörig och/eller har vana av att undervisa i ämnet bild för de yngre årskurserna.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Lars Bäckgren, 070-6002322

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 600 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Lindeborgsskolan är en F-9 skola som ligger i skolområde Väster. Skolan är två parallell på F-5 med drygt 280 elever. Prioriterade utvecklingsområden är språket i alla ämnen, matematik och formativ bedömning. Skolan strävar efter ett ökat användande av IKT i undervisningen och ser därför positivt på att du så långt som möjligt använder dig av detta i din undervisning. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där vi sätter barnet i fokus. Vi arbetar tillsammans i arbetslag och vi tror på det relationsbaserade ledarskapet med eleverna.