Granngården söker originalare med passion för djur och trädgård

Om jobbet

Beskrivning
Ditt uppdrag
Arbetet består av uppgifter kopplade till produktion av företagets marknadsföringsmaterial. Samtliga uppgifter har till syfte att producera marknadsföringsmaterial av bästa möjliga kvalitet, för att därigenom nå önskade effekter gällande försäljning och ökad marknadskännedom.
Huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden
  • Originalframställning och färdigställande av marknadsmaterial, ex.vis annonser, ODR, flyers och digitalt material enligt givet manér.
  • Arbete med kvalitetskontroll, färgjustering och åtgärdande retuscher för samtliga marknadsföringsbilder för lagring och uppläggning i bilddatabas.
  • Säkerställa att producerat material är kvalitetssäkrat oavsett media.
  • Justering av produkttexter beroende på vald media.
Din kompetens och personlighet
Gymnasial utbildning (min 3 år), kompletterat med grafisk utbildning eller motsvarande kompetens erhållen genom arbetslivserfarenhet. Bra om du har kunskaper inom både digital och tryckt media.
Det är ett krav att du kan arbeta obehindrat i Adobes grafiska program samt har en naturlig fallenhet för färg och form för att kunna utföra arbetsuppgifterna. Du behöver även grundläggande kunskaper i MS Office-paketet. Erfarenhet inom detaljhandeln är meriterande.
Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra ledord:
  • Jordnära
  • Engagerade
  • Kundfokuserade
  • Vinnare
Vi erbjuder:
Ett varierande arbete i en trivsam miljö tillsammans med ett positivt gäng på vår inhouseavdelning som tillhör marknadsavdelningen. Placering på vårt huvudkontor i Malmö. För den som vill finns många karriärvägar inom företaget och kompetensutveckling är högt prioriterat hos oss på Granngården.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under hösten.

Information och ansökan:

Låter detta intressant är du välkommen med din ansökan till och för eventuella frågor kontakta Kim på tel. 040-31 32 44.

Vi kommer att arbeta löpande med urvalsprocessen. Ansök gärna så fort som möjligt, sista ansökningsdagen är den 25 oktober 2016.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Kontakt

Ring Granngården, 040-313200

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.