Produktionsledare färdigmat - Orkla Foods Sverige

Om jobbet

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng´s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Produktionsledare Färdigmat i Eslöv

I Eslöv ligger en av Orkla Food Sveriges största produktionsanläggningar. Vi tillverkar färdigmat i olika former, potatisprodukter i form av djupfryst potatis och potatismos samt gör grönsaksinläggningar. Vi söker nu en produktionsledare till vår avdelning Färdigmat, kött.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du leder, coachar och utvecklar dina medarbetare inom ditt produktionsområde och ansvarar för att uppsatta produktionsmål nås. Du har personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar för arbetsgruppen som består av cirka 25 personer. Tillsammans med två andra produktionsledare ingår du i produktionsledargruppen och du rapporterar till Produktionschef för Färdigmat. Genom ett tydligt och driftsnära ledarskap samt god kommunikation skapar du delaktighet och rätt förutsättningar för dina medarbetare. Tjänsten är på heltid och du kommer att vara placerad på vår produktionsanläggning i Eslöv.

Din bakgrund

Vi ser att du har utbildning på högskolenivå och flera års erfarenhet från livsmedelsbranschen, gärna inom kött. Du bör ha mycket god förståelse för produktionsprocesser och stor vana av att leda personal. God administrativ förmåga och stor systemvana krävs.

Ditt ledarskap präglas av en personlig trygghet som gör att du har förmåga att möta människor utifrån deras förutsättningar. Du är målorienterad, driven och van vid att nå resultat. Du är intresserad av människor och har förmåga att bygga interna och externa relationer. Genom ett arbetssätt präglat av fokus på ständiga förbättringar och med samarbete uppnår du engagemang och resultat. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Kontaktperson

Välkommen att kontakta Pernilla Börjesson, rekryteringskonsult Badenoch & Clark (part of Adecco Group), på telefon 040-602 53 56 alt via e-post pernilla.borjesson@badenochandclark.se om du har frågor om tjänsten. Sista ansökningsdag är den 16 oktober 2016. Du söker tjänsten genom att klicka på ansökknappen i detta formulär.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Pernilla Börjesson, 040-602 53 56

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget