Lärare SO åk 4-9 till Johannesskolan

Om jobbet

Till Johannesskolan söker vi grundskollärare för undervisning i SO för årskurserna 4-9. I tjänsten ingår mentorskap för elever. Tillsammans med övrig personal driva en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna samt att dela vår vision om en skola på barnens villkor. Arbetet innebär även att använda strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet i SO för årskurserna 4-9. Meriterande är några års erfarenhet av läraryrket i angivna årskurser och ämnen. Det är även meriterande om du har legitimation i något annat ämne för åk 4-9. Som person har du lätt för att ta initiativ, är flexibel och idérik. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi ser även att du är lyhörd och har hög social kompetens. Du är också väl insatt i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Det är nödvändigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att tillämpa en löpande urvalsprocess. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Mejla eller ring Maria Evenäs Sjöström, 040-346410

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Johannesskolan är en F-9 skola på tillväxt med ett ökande elevantal, för närvarande går här ca 440 elever. På Johannesskolan håller vi på traditionerna samtidigt som vi använder moderna pedagogiska metoder. Vår personal har ett genuint pedagogiskt kunnande, engagemang och entusiasm. Undervisningen är individanpassad och elevernas delaktighet är viktig. Alla elever ska nå sin högsta potential, få ett gott självförtroende och känna att de kan. Allt ska vara möjligt. I vår skolutveckling fokuserar vi just nu på att synliggöra lärandet genom formativ bedömning, språkutveckling i alla ämnen och bemötande.