Erfaren Akustiker - Tyréns

Om jobbet

Vill du vara med och skapa bättre samhällen? Vi är nyfikna på dig!

Tillsammans kan vi skapa hållbara lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur. På Tyréns söker vi ständigt ny kunskap och har en omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet. Vi tror på våra medarbetare. Hos oss får du chansen att utvecklas som konsult samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Till avdelningen för Akustik i Malmö söker vi nu en erfaren akustiker. Vi är en avdelning under tillväxt och söker nya medarbetare för att bemanna nya spännande uppdrag.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill arbeta i ett trevligt team med kompetenta kollegor.

Vi på Tyréns har många spännande uppdrag att bemanna. Vi vill att du har minst 2-3 års erfarenhet av akustikarbete på konsultsidan. Som person är du intresserad av samhällsfrågor, engagerad, initiativrik, har lätt att kommunicera med såväl kollegor som beställare och delar gärna med dig av din kunskap. I ditt arbete är du affärsmässig och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

Du har utfört uppdrag inom något eller några av följande områden:
  • Samhällsbuller med erfarenhet från infrastrukturprojekt och har självständigt utfört bullerberäkningar t ex med beräkningsprogrammet Soundplan
  • Byggnadsakustisk projektering av ny- eller ombyggnader av olika typer av byggnader, såsom t ex bostäder, skolor, kontor, sjukhus eller hotell.
Det är ett plus om du dessutom har erfarenhet av vibrationsmätning, vibrationsutredningar eller signalbehandling

Låter detta intressant - så kan detta var en tjänst för dig!

Här får du möjlighet att arbeta vidare inom områdena ovan och utvecklas tillsammans med några av branschens mest kompetenta och erfarna aktörer.

Vill du veta mer

Kontakta Pernilla Börjesson, rekryteringskonsult Badenoch & Clark, pernilla.borjesson@badenochandclark.se, telefon 0736-84 70 81. Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag. Du söker tjänsten via denna länk.

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 1 600 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. För mer information se www.tyrens.se/jobb
Jobbfakta

Ring Pernilla Börjesson, 040-602 53 56

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget