Vi söker en erfaren nätverkstekniker till utmanande och utvecklande roll på Securitas

Academic Work · Data & IT · 6 nov

Om jobbet

Har du en bred nätverkskompetens och är CCNA certifierad? Vill du arbeta i en komplex miljö där du ges möjlighet att utveckla din kompetens? Som nätverkstekniker har du en mycket viktig roll, som ställer höga krav på god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. På Securitas arbetar du teknikintensivt, får möjlighet att lära dig nya områden och applikationer och blir del av ett kunnigt gäng som har högt i tak och en hjärtlig atmosfär.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Securitas räkning dig med en bred bakgrund inom nätverk, som vill ansvara för samt drifta en komplex och utmanande nätverksmiljö. Arbete utförs i nära samarbete med ditt team om 17 personer som tillsammans ansvarar för dygnet runt drift. Du deltar även i specifika projekt, stora som små, i syfte att förbättra och utveckla befintliga lösningar. Teamet har en avgörande roll i bolaget och utgör navet i den totala driften.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Securitas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Securitas.

Arbetsuppgifter

På Securitas får du arbeta i en roll med varierande inslag, ingen dag är den andra lik. Din högsta prioritet är att supportera och stötta intern driftorganisation med ansvar för drift och underhåll av nätverk. Du kommer att arbeta med projekt i syfte att förbättra lösningar och implementera nya. Kort sagt, kommer att vara en starkt bidragande del i den totala leveransen till Securitas kunder.

Du kommer tex att:
 • Ansvara för infrastruktur på flera lokationer i Sverige
 • Ansvara implementering, underhåll och drift av brandväggslösningar
 • Design och konfiguration av remote access-lösningar och VPN
 • Agera 2/3-line för nätverksrelaterade problem/ärenden
 • Skapa och underhålla dokumentation
Ditt team arbetar krossfunktionellt, detta innebär att ni stöttar upp för varandra över olika kompetensområden i syfte att säkerställa en hög kvalitet av tjänsteleverans som möter deadline. I tjänsten ingår också att stötta på serversidan så intresse av servrar och kunskaper om Windows och virtualisering är också nödvändigt. På sikt är det möjligt att du kommer ingå i avdelningens beredskapsgrupp. Det innebär att man har dygnet-runt beredskap under en veckas tid, efter ett rullande schema.

Resor inom tjänsten kan förekomma och då ca 1-2 dagar i månaden.

För att du skall få goda förutsättningar i din nya roll kommer du att ges en internutbildning samt fortsatt stöd av kollegor.

Som nätverkstekniker på Securitas har du en mycket viktig roll och passar dig som vill arbeta i en komplex och utmanande driftverksamhet. En roll som ställer höga krav på god samarbetsförmåga, kvalitetsmedvetenhet och en förmåga att jobba med deadlines. I den här tjänsten får du en möjlighet att lära dig nya områden och applikationer i och med att Securitas interna krav förändras under tid.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom IT och 3 4 års erfarenhet som nätverkstekniker eller likande position
 • Är CCNA certifierad
 • Har kunskap och erfarenhet kring DMVPN och SSL VPN
 • Har arbetat med Cisco brandväggar
 • Routing
 • Har kunskap och erfarenhet kring Windows server
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Förutom har arbetat med Cisco brandväggar, även har erfarenhet av Fire Power
 • Har erfarenhet av lagringslösningar och kunskaper kring virtualisering, gärna VMware
Som person är du van att strukturera upp dina egna arbetsuppgifter och att arbeta mot deadlines samtidigt som du har förmågan att arbeta flexibilitet genom att byta fokus i dina arbetsuppgifter från tid till tid. Du har ett logiskt tänk och arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem genom att bryta ner problem i sina beståndsdelar.

Övrig information

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2016-11-06

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

PLATS: Malmö

KONTAKT: Rekryteringskonsult Louise Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån vårt breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar vi skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilda kundens behov. Överallt från små butiker till flygplatser gör våra närmare 330 000 medarbetare skillnad.