Projekteringsledare - Tyréns

Tyréns · Bygg & Hantverk · 7 mars

Om jobbet

Vill du vara med och driva utvecklingen i byggbranschen framåt? Vi är nyfikna på dig!

På Tyréns söker vi ständigt ny kunskap och har en omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet. Tillsammans kan vi skapa hållbara lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur. Vi tror på våra medarbetare. Hos oss får du chansen att utvecklas som konsult samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter!

Vi söker nu drivna och kunniga projekteringsledare till våra avdelningar för Projektledning & Projektutveckling i Malmö, Lund och Helsingborg. Du har minst 5 års erfarenhet av att leda och styra projekteringsprocessen och är intresserad av BIM och kunnig inom VDC. Du är utbildad civilingenjör väg och vatten, högskoleingenjör Bygg eller så har du en utbildning som 3D-projektör och BIM-samordnare.

Som person är du noggrann, prestigelös, resultatinriktad, flexibel och full av energi. Du är intresserad av samhällsfrågor, värderar relationen med dina arbetskamrater högt och är beredd att ge det lilla extra för att leverera på topp. Du drivs av nyfikenhet och har ett arbetssätt som präglas av öppenhet och samspel.

Vem trivs här?

På våra trevliga kontor har du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat där utveckling och ledarskap sätts i främsta rummet. Du arbetar i spännande projekt tillsammans med kompetenta kolleger där du bidrar med din kunskap.

Inom ramen för avdelningarna ryms projekteringsledning, anbudskalkylering, projektledning, byggledning, besiktning, miljöledning, KA samt tjänster inom arbetsmiljö såsom Bas-P och Bas-U. Vi är stolta över avdelningarnas utveckling där vi har förmånen att arbeta i flera prestigeprojekt i regionen. Avdelningarna har en bra mix av medarbetare, såväl beträffande ålder som kön och kompetenser.

Vill du vara med i den fortsatta teknikutvecklingen? Vill du själv utvecklas bland kunniga kollegor både som projekteringsledare och konsult? Då vill vi gärna se din ansökan redan idag och ser fram emot att träffa dig! Du söker tjänsten via denna länk.

Vill du veta mer

Kontakta Pernilla Börjesson, rekryteringskonsult Badenoch & Clark, pernilla.borjesson@badenochandclark.se, telefon 0736-84 70 81. Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 1 600 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. För mer information se www.tyrens.se/jobb
Jobbfakta

Ring Pernilla Börjesson, 020-15 18 18

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 mars

Om företaget