Byggledare - Tyréns

Tyréns · Bygg & Hantverk · 27 dec

Om jobbet

Vill du vara med och skapa bättre samhällen? Vi är nyfikna på dig!

Tillsammans kan vi skapa hållbara lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur. På Tyréns söker vi ständigt ny kunskap och har en omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet. Vi tror på våra medarbetare. Hos oss får du chansen att utvecklas som konsult samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker nu kompetenta byggledare med skinn på näsan till våra avdelningar för Projektledning & Projektutveckling i Malmö, Lund och Helsingborg. Du har erfarenhet av att vara ledare inom byggprocessen och är kunnig om entreprenadjuridik och ÄTA-hantering, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete samt installationssamordning. Du är utbildad inom det byggtekniska området men har framförallt din erfarenhet från byggproduktionen att luta dig mot. Är du dessutom certifierad KA eller skyddsrumssakkunnig är det ett extra plus.

Som person är du engagerad i byggteknisk problemlösning, initiativrik och delar gärna med dig av din kunskap. Du gillar att leda andra mot rätt resultat, skapar engagemang och delaktighet och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

Vem trivs här?

På våra trevliga kontor har du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat där utveckling och ledarskap sätts i främsta rummet. Du arbetar i spännande projekt tillsammans med kompetenta kolleger där du bidrar med din kunskap. Inom ramen för avdelningarna ryms projekteringsledning, anbudskalkylering, projektledning, byggledning, besiktning, miljöledning, KA samt tjänster inom arbetsmiljö såsom Bas-P och Bas-U. Vi är stolta över avdelningarnas utveckling där vi har förmånen att arbeta i flera prestigeprojekt i regionen. Avdelningarna har en bra mix av medarbetare, såväl beträffande ålder som kön och kompetenser.

Vill du vara med i den fortsatta utvecklingen och utvecklas både som byggledare och konsult? Då ska du söka tjänsten redan idag för vi på Tyréns har många spännande uppdrag att bemanna!

Vill du veta mer

Kontakta Pernilla Börjesson, rekryteringskonsult Badenoch & Clark, pernilla.borjesson@badenochandclark.se, telefon 0736-84 70 81. Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag. Du söker tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen i detta formulär.

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 1 600 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. För mer information se www.tyrens.se/jobb
Jobbfakta

Ring Pernilla Börjesson, 040-602 53 56

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget