Målare till Haga Gruppen Fastighetsförvaltning AB

Om jobbet

Om tjänsten

För Haga Gruppen Fastighetsförvaltning ABs räkning söker vi en kunnig och ansvarsfull målare.

Arbetsuppgifterna består i första hand av målningsarbeten men även andra uppgifter förekommande när lägenheter och lokaler underhålls eller renoveras. Det är meriterande om du även har kunskap om kakelsättning, golvläggning etc.

Din profil

Du som vi letar efter har en relevant utbildning och minst 3-års erfarenhet i yrket. Arbetsuppgifterna består i förstahand av målningsarbeten men du ska också vara beredd på alla andra arbetsuppgifter som förekommer i ett fastighetsbestånd.
Du kommer möta hyresgästerna dagligen och därför är det viktigt att du är serviceminded och har lätt för att prata med människor. Flexibel är ett måste. Du pratar o skriver svenska.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och fungerar lika bra individuellt som i grupp.
B-körkort är ett krav.

Ansökan

I denna rekrytering så samarbetar Haga Gruppen Fastighetsförvaltnings AB med Arena Personal. Skicka in din ansökan komplett med personligt brev och CV till Arena Personal på länk nedan snarast möjligt då de intervjuar och presenterar kandidater löpande. Kontaktpersoner på Arena Personal är Jerry Stenberg, tel 0739-179215, och Mikael Brnelic, tel 0733-125160.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Ring Jerry Stenberg, 0739-179215

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Haga Gruppen Fastighetsförvaltning AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar egna fastigheter. De satsar på långsiktigt ägande och lägger största vikt vid kontinuerligt underhåll - båda utvändigt och invändigt. Fastigheterna är belägna i centrala Malmö och fastighetsbeståndet består till största delen av bostäder men de har även kontors- och butikslokaler.

Deras personal och ledning arbetar målmedvetet sedan 1989 med ett långsiktigt kvalitetstänkande. Haga Gruppen kommer att bestå av tio medarbetare som jobbar väldigt nära varandra, de är måna om "teamkänslan".

Idag äger och förvaltar Haga Gruppen 12 hus om totalt cirka 40.500kvm i de centrala delarna av Malmö. Just nu bygger NCC två fastigheter åt Haga Gruppen i Limhamnsläge.

Deras ambition som fastighetsbolag är att erbjuda sina hyresgäster attraktiva och väl underhållna bostäder. Detta förverkligar de genom att långsiktigt äga och förvalta sina fastigheter och genom att hålla en hög servicenivå.