Förskollärare i förskoleklass till Sundsbroskolan

Om jobbet

Du arbetar i förskoleklass vilket innebär samarbete med kollegor i olika gruppkonstellationer för att tillsammans ge eleverna de bästa utvecklingsmöjligheterna. Du planerar, utvecklar och bedriver ett utmanande och pedagogiskt arbete, är idérik och vågar prova nya arbetssätt. Du ansvarar även för kontakter med föräldrar.

Kvalifikationer
Du har förskollärarlegitimation eller grundskollärarlegitimation med inriktning mot de lägre åldrarna. Du har en god samarbetsförmåga, är en engagerad pedagog och har förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv. Du har intresse och kunskaper för att arbeta i förskoleklass samt i fritidshemsverksamheten. Med ett positivt förhållningssätt har du förmågan att skapa goda relationer och ett gott samarbete med elever, föräldrar och kollegor.

Urval och intervjuer sker löpande. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Jeanette Hammer Lazic, 0721-747 739

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Sundsbroskolan är en F-6 skola belägen i Bunkeflostrand och är en skola som just nu genomgår en expansionsfas. Skolan har 715 elever uppdelade på Broskolan F-3 samt Sundsbro 3-6. Skolan har en hälsoprofil och på elevernas schema finns rörelse varje dag. I samtliga klassrum finns en projektor som pedagogerna använder i undervisningen. Sundsbroskolans åtagandemål är med fokus på en god studiemiljö och språkutveckling. Vi arbetar språkutvecklande och använder oss av bl a kollegahandledning och kollegialt lärande. Vi har en stor arbetsglädje och trivseln är hög. Elevernas måluppfyllelse är hög.