Volkswagen-, Skoda- och Audi-tekniker

Om jobbet

Vi expanderar och vill att du är med!

Nu söker vi Volkswagen-, Skoda- och Audi-teknikersom vill vara med och skapa en grymt bra serviceupplevelse. Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för att skapa nöjda kunder? Då är du rätt person!

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 10 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

I rollen som tekniker ansvarar du för att på ett professionellt och serviceinriktat sätt diagnostisera och serva bilar. Du arbetar i nära samarbete med teamchefer och servicerådgivare. Du rapporterar till teamchefen.

Vi ser gärna att du är en självgående tekniker (eller vill bli det) som har ett helhetsansvar. Som person är du framåt och handlingskraftig, du är noggrann i arbetet och ser arbetet som en lagsport.

Fordonsteknisk utbildning samt intresse av att möta kund är ett krav.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att ringa Robert Johansson, anläggningschef Mechanum Malmö på 040-652 00 06. Skicka din ansökan till personal@mechanum.com Vi intervjuar löpande.

Sista ansökningsdag 2016-11-14

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Robert Johansson, 040-652 00 06

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som de aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 10 bilmärken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var