Förskollärare sökes till Geijerskolan

Om jobbet

Till Geijerskolan söker vi nu en engagerad förskollärare med placering i förskoleklassens verksamhet. I ditt uppdrag ingår bl a att utveckla och driva pedagogiskt arbete i vår förskoleklass och utveckla vår modell tillsammans med övriga pedagoger på fritids i enlighet med skolans styrdokument. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare. Är du dessutom behörig i något estetiskt ämne är det en merit samt om du har några års erfarenhet av arbete som förskollärare. Du ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete och ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument. I ditt arbete ska du kunna dokumentera och uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte måste tas i anspråk av redan anställd medarbetare i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Mejla eller ring Tony Strömstedt, 0729-647204

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Geijerskolan är belägen på Limhamn och har precis flyttat in i sina nya fina lokaler utmed Västanväg. Vi är nu inne i en spännande utbyggnads/ombyggnadsprocess, såväl fysiska och tekniska, som gör att vi söker nya medarbetare! Geijerskolan är en F-6 skola med ca 500 elever som verkar efter mottot att vi ska leverera varje elevs bästa skola. På Geijerskolan har vi ett salutogent förhållningssätt vilket gör att vi fokuserar på det som fungerar/är sunt. Vi har sedan terminsstart påbörjat ett nytt spännande arbete med förskoleklassens och fritidshemmets verksamhet där vi jobbar med mindre grupper och mer flexibelt schema. I vår nya modell får barnen fler möten och större möjligheter. Som pedagog får du nischa dig och utveckla din egen grupp såväl som en del andra grupper.