Produktchef till Draftit

Om jobbet

Vi är ett gäng prestigelösa och målmedvetna medarbetare och vi anser att varje medarbetares insats är en avgörande faktor till företagets framgång. Vi är ett snabbt växande företag och söker medarbetare som inte tvekar på att kavla upp ärmarna och jobba på! Är du en lyhörd, handlingkraftig person som vill arbeta med positiva, utåtriktade, nyfikna och anpassningsbara människor som besitter mycket kunskap, då har du din chans här!

Draftits produktavdelning ansvarar för att Draftit har den optimala produktportföljen och produktkvaliteten för bolagets målgrupper samt ansvarar för att alla produkter är flitigt använda.

Tjänstebeskrivning:

Draftits produktchef har totalansvar för utveckling och drift av avdelningen och skapar förutsättningar för produktägarnas arbete att utveckla produkterna. Produktchefen ska odla, förvalta och förädla relationer både internt och externt.

Som Produktchef kommer du bland annat att ansvara för:
  • att leda Draftits produktavdelning mot bolagets vid en var tids syfte och mål
  • att optimera produktavdelningens organisation i förhållande till bolagets gällande syfte och mål
  • att alla produkter i portföljen är flitigt använda från lansering och framåt
  • att Draftit fortsätter utveckla och underhålla marknadens bästa produkter enligt våra målgrupper.
  • att produktavdelningens resurser skapar värde för målgrupperna i allt de gör
  • att driva produktavdelningen kostnadseffektivt
  • att Draftits produkter smälter ihop med våra kunders arbetsflöden både innehållsmässigt och tekniskt tillsammans med systemarkitekten.
  • att produktavdelningen lever upp till bolagets överordnade mål genom uppfyllda KPIer.
Vem trivs här?
Har du erfarenhet inom management consulting eller kanske IT-branschen och erfarenhet av webb, marknadsföring samt kunskap inom webbbaserad tjänsteförsäljning? Det är positivt! Men störst värde har dina år av coachande ledarskap och den rollen känner du dig helt trygg. Du är van vid att att leda erfarna medarbetare. Det är meriterande om du har arbetat som produktchef och har erfarenhet av projektledning. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar Office-paketet fullt ut och ett plus är om du har arbetat med exempelvis APSIS Pro som e-postverktyg, EPi Server som intranätslösning eller liknande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du lyhörd, analytisk, strukturerad och ansvarsfull. Ditt chefsskap bygger på en coachande ledarstil där du är van att basera allt på individnivå och jobba med fingertoppskänsla. Du är empatisk, deltagande och närvarande som ledare och har lätt för att skapa förtroende hos dina medarbetare. Du har ett starkt driv, är handlingskraftig och proaktiv i ditt arbetssätt. Det är en förutsättning att du tidigare arbetat krossfunktionellt och skicklig på att kommunicera med såväl interna och externa kontaktytor.

Vad erbjuder Draftit?
Vill du jobba på ett företag där förändringen är tryggheten? En arbetsplats som ständigt växer och där medarbetarna lär sig något nytt varje dag? Där du får vara med och påverka och utveckla produktavdelningen?
Vänta då inte med att skicka in din ansökan! Sista ansäkningsdagen är den 28 oktober men eftersom tjänsten ska tillsättas snarast sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Ansökningar tas endast emot via länken i platsannonen.
Badenoch & Clark (part of Adecco Group) ansvarar för denna rekrytering och vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Catinka Andersson på catinka.andersson@badeochandclark.se

Heltid 08:00 - 17:00
Tillsvidareanställning
Lön enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
VD & Koncernchef
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget