Teknisk supportingenjör till automationsföretag

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en supportingenjör med inriktning automation. Du kommer få möjlighet att arbeta i ett internationellt bolag med spännande och utmanande arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill ha en viktig roll i att stödja organisationen med teknisk kompetens inom PLC-programmering och felsökning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hjälpa kunder att hitta lösningar till deras tekniska problem
  • Hålla kundanpassade utbildningar
  • Dokumentation
  • Programmering, omfattning kommer anpassas efter ditt intresse
Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, social och kommunikativ. Du har ett stort intresse för teknik men även intresset att få lära dig mer. I rollen som supportingenjör krävs det att kunna hålla många bollar i luften och vi söker därför dig som är strukturerad och som har en god prioriteringsförmåga. Slutligen tror vi att du som söker är öppen, ser hellre lösningar än problem och du vågar fråga om hjälp när det är något du inte förstår.

Krav
  • Högskole- eller YH-utbildning med inriktning automation, alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • God datorvana.
Meriterande
  • Kunskap inom PLC och styrsystem.
  • Kunskap inom MS Visual Studio, C#, C++ och Codesys.
Villkor

Arbetstider: 08.00-17.00
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Bolaget har totalt 3000 medarbetare och finns representerade i 34 länder. Vår kund är en av Sveriges största leverantörer av PC-baserade automationssystem och har sitt svenska huvudkontor i Malmö. Deras vision är att arbeta tillsammans med kunden och bolaget genomsyras av en sund och öppen kultur. Som anställd kommer du att få arbeta i ett bolag som ligger i automationsteknikens framkant och du ingår i ett team om 10 personer.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.