Student sökes till extrajobb som labbassistent på livsmedelsföretag!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Läser du biokemi, biologi eller kemi på universitetet och söker ett extrajobb bredvid dina studier? Då kanske detta kan vara något för dig!
Nu söker vi dig som är studerande och vill jobba som laboratorieassistent åt en av våra kunder i Malmö. Företaget producerar mejeriprodukter och tjänsten är på deras driftslaboratorium beläget i Fosie, Malmö.

Som laboratorieassistent kommer du arbeta med framförallt mikrobiologiskt- samt till viss del kemiskt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av bakteriologisk provtagning och odlingar, mätning av PH-halt, provtagning av fetthalter och protein, sensoriska prover och analys av mejeriprodukter mm. Tjänsten innebär också dokumentation och rapportering av resultat samt mycket kontakt med andra avdelningar på företaget.

Vår kund har ett varierat behov mån-sön ca. kl. 07.00-15:45. Det kan också förekomma pass nattetid ca. kl. 23.00-07.00. Du kommer under den första månaden att gå en introduktion och bör då kunna arbeta tre pass i veckan. Du ska också kunna jobba heltid under sommarperioden. Tiderna är då dagtid mån-fre.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är högskolestuderande inom naturvetenskap, kemi, biokemi eller annan likvärdig utbildning och har kommit en bit in på utbildningen. Du bör ha goda kunskaper inom mikrobiologi samt erfarenhet av laboratoriearbete. Som person krävs det att du är självständig, stresstålig och har förmåga att snabbt fatta rätt beslut. God samarbetsförmåga samt stor noggrannhet är andra självklara egenskaper du bör ha. Ett krav är att du tycker om mjölk och syrade produkter då du kommer att få genomföra sensoriska bedömningar. Du ska ha minst 2 år kvar på dina studier och se detta som ett långsiktigt extraarbete. Du ska kunna arbeta varje helg men även kunna hoppa in med kort varsel för att täcka upp sjukfrånvaro. Det är ett krav att du kan arbeta heltid under sommar och jul, men även runt skollov. Detta är med andra ord det perfekta extrajobbet för dig som vill få erfarenhet av laboratoriearbete redan under studietiden!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!