Lärare 1-7 Sv/So/Ma/No till Västra skolan

Om jobbet

Till Västra skolan söker vi nu en engagerad och legitimerad lärare som vill jobba hos oss. I uppdraget ingår undervisning i åk 2. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har lärarlegitimation för undervisning i Sv, So, Ma, No för åk 1-3. Du har flerårig erfarenhet av arbete som lärare för åldersgruppen i nära samarbete med förskoleklass och fritidshem. Det är meriterande om du har behörighet och legitimation i fler ämnen, för förskoleklass och/eller på fritidshem. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem i det dagliga arbetet. Du kan organisera din undervisning så att eleverna stimuleras och får förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt mot utbildningens mål. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Du kan ta initiativ och är idérik. Du kan arbeta självständigt men är samtidigt samarbetsinriktad, såväl mot barn, som föräldrar och kolleger. Det är meriterande om du har arbetat med språkutvecklande arbetssätt och bedömning för lärande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Kontakt

Ring Mats Melkersson, 076-8536627

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Västra skolan är en kommunal grundskola som är belägen mitt inne på charmiga Gamla Väster i Malmö centrum. Skolan ligger på gångavstånd till kommunikationer, natursköna parker, havet och kulturella aktiviteter. Västra skolan är indelad i tre arbetslag: Förskoleklasser, år 1-2 och år 3-4. På skolan går ca 250 elever.