Logoped till Värner Rydénskolan

Om jobbet

Som logoped kommer du att arbeta med elever åk 4-9 och deras språk- och kommunikationsutveckling. Genom din yrkeskompetens erbjuder du specialiserat verksamhetsstöd i form av framförallt operativt arbete där bedömning och träning av elevers språkförmåga ingår. I arbetet ingår även handledning och utbildning av skolpersonal för att utveckla verksamheten på individ-, grupp- och organisationsnivå mot en högre måluppfyllelse. Du kommer ingå i ett elevhälsoteam med olika kompetenser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad logoped med erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, gärna i skolans värld. Du ska ha goda kunskaper gällande digitala allternativa verktyg. Du ser möjligheter istället för hinder, är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer med både elever, vårdnadshavare och personal. Du har god medvetenhet om hur dina handlingar påverkar din omgivning. Du tar ansvar för dina uppgifter och du strukturerar och driver själv dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att utrycka dig i både tal och skrift.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-101029. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Värner Rydénskolan är en F-9 skola med ca 500 fantastiska elever. Våra starka och kreativa medarbetare utgör drivkraften i att skapa en skola där alla elever ska lyckas. Vår ambition är att erbjuda dig ett förtroendefullt klimat där medarbetare och ledning arbetar sida vid sida för att bygga varje elevs bästa skola. Värner Rydénskolan är en spännande och utmanande arbetsplats där vi just nu fokuserar på våra utvecklingsområden språkutveckling, ämnesutveckling och trygghet och studiero. Tycker du detta låter intressant? Då har du möjlighet att bli vår kollega och göra skillnad på riktigt.