Solution Owner med kompetens i SharePoint sökes i Malmö!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du utbildning inom data-/systemvetenskap, goda SharePoint-kunskaper samt erfarenhet av ITIL och agila arbetsmetoder? Gillar du moderna digitala lösningar och vill vara först med det senaste? Får du dessutom saker att hända snabbt?
För kunds räkning söker vi nu en Solution Owner med kompetens i SharePoint för en omgående rekrytering med placering i Malmö. Vår kund är ett stort värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Denna del av organisationen har en producerande verksamhet i 10 länder. Avdelningens uppdrag är att stödja och förbättra verksamheten genom att tillhandahålla en robust och effektiv informationsförsörjning till organisationen. De arbetar strategiskt, taktiskt och operativt med alla aspekter av IT-leveransen; från efterfrågan till realisering, implementering och operativt stöd i en global tillverkningsmiljö.

I rollen som Solution Owner har du ett nära samarbete med organisationen både centralt och med fabrikerna. Du har ansvar för att utveckla, implementera och förvalta olika samarbetslösningar (främst på MS SharePoint men även olika Engineering applications som t ex AutoCAD Vault och Solidworks för att nämna några). Dina huvudsakliga ansvarsområden är bl.a. att:
  • Agera Systemägare för och förvalta följande system;
  • Business Management System & Contract Lifecycle Management System
  • CAD plattformarna
  • I linje med affärsstrategier och IT-arkitektur tillhandahålla strategisk ledning, roadmaps och standarder inom ditt ansvarsområde
  • Koordinera och driva utvecklingsinitiativ och projekt för nya system
  • Hantera kostnader och budget samt samordna licenser, underhåll, support och serviceavtal
  • Hantera externa relationer, med exempelvis leverantörer och samarbetspartners
  • Samarbeta och utbyta information med andra delar av organisationen kring ditt ansvarsområde
Tjänsten är på heltid med placeringsort i Malmö. Resor i tjänsten förekommer. StudentConsulting ansvarar för rekryteringen av tjänsten och du erbjuds sedan anställning direkt hos det aktuella företaget. Tjänsten är långsiktig och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider, måndag-fredag. Tjänsten kommer att tillsättas och starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en akademisk bakgrund, med en utbildning inom data-/systemvetenskap eller liknande. Vi ser även att du efter din examen har hunnit skaffa dig ett par års operativ erfarenhet inom IT. Krav för tjänsten är även att du har goda kunskaper i MS SharePoint och det är meriterande om du har ITIL erfarenhet samt tidigare arbetat med agila metoder. Då engelskan används på daglig basis i tjänsten är det av stor vikt att du både talar och skriver detta flytande.

För att trivas i tjänsten tror vi att du som person är nyfiken, driven och tar dig an ditt arbete med stor entusiasm. Du tycker om att arbeta i projektform och få saker gjorda, och du trivs med att arbeta i nära samarbete med andra.

Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tar endast emot ansökningar på engelska.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!