Onsite-tekniker för framtida uppdrag i Malmö

TNG Group AB · Data & IT · 12 nov

Om jobbet

Ansök till oss på TNG och få möjlighet att jobba som onsite-tekniker hos någon av våra härliga kunder i Malmö!

Har du nyligen avslutat studier inom IT och vill få chansen att använda dina kunskaper praktiskt? Har du erfarenhet av IT-support (help-desk eller onsite) och vill fortsätta utveckla dina kunskaper i en omväxlande miljö? Inför framtida uppdrag söker vi personer med varierande erfarenhet och kunskap.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult hos TNG får du chansen att jobba hos en av våra spännande kunder. Det är en utmärkt chans för dig om vill förvärva dig erfarenhet eller få in en fot på ett roligt företag. Vissa av våra konsultuppdrag kan leda till direktanställning hos vår kund.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund, men kan innefatta:
  • Att ta emot och logga ärenden i företagets ärendehanteringssystem
  • Att hantera ärenden på plats hos användaren. Arbetet sker i Windowsmiljöer och kan därför beröra Active Directory, Office-paketet, Exchange, LAN/WAN (Routrar, Switchar, Hubar) etc.
  • Felsökning av hård- och mjukvara
  • Utrullning samt installation av ny teknik
  • Att uppfylla och förbättra SLA
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Ge teknisk support onsite till slutanvändare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med gymnasieutbildning (eller högre) inom IT. Har du arbetat med 1st line support eller som onsite-tekniker tidigare är det meriterande. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med kunder (både via telefon, mail och face-to-face) krävs att du pratar samt skriver svenska och engelska.

Du har ett stort IT-intresse och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper. Du är driven, nyfiken och ambitiös. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt, är serviceinriktad samt är en duktig problemlösare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Support
Kontakt

Ring Emma Tornberg, 0701-435906

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.