Utvecklingschef till Alfa

Om jobbet

Alfa söker en coachande Utvecklingschef med starkt tekniskt kunnande

Har du bred och gedigen kunskap inom systemutveckling, samt en förmåga att driva och förbättra processer? Är du redo att anta en ny utmaning och axla ett personal- och konsultchefsansvar? Trivs du i en organisation med korta beslutsvägar och högt till tak? Då kan Alfa vara rätt plats för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en trygg anställning i ett stabilt och kreditvärdigt företag. Vi är måna om våra anställda och lägger stor vikt vid att få ihop familjepusslet, arbetet och sociala aktiviteter med kollegorna. Vi är marknadsledande med flera av våra produkter och du får möjlighet att arbeta med mycket ny teknik.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvar för applikations- och leveransprojekt
  • Ansvar för tidsuppskattningar för utvecklingsprojekt, nya projekt samt förändringar inom projekt
  • Driva kvalitetssäkringsprocessen avseende design, konstruktion, funktionalitet osv
  • Bevaka och ta fram förslag till ny teknik
  • Leda och fördela arbetet, resursplanering och personalförändringar
  • Genomföra utvecklingssamtal, kompetensutveckling och personaladministration
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som Utvecklingschef har du det övergripande ansvaret för utveckling avseende funktionalitet, tidplan, kvalitet och budget. Du leder hela utvecklingsfunktionen med hjälp av ditt ledarskap och ditt tydliga processtänk, samt följer upp verksamhetsrapporter samt resultaträkning månadsvis. Du rapporterar direkt till VD och är placerad på kontoret i Malmö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med bred kunskap inom utveckling, gärna .Net och webb, samt erfarenhet av att ha drivit egna utvecklingsprojekt (med ansvar för kvalitet, design, konstruktion). Du har relevant eftergymnasial utbildning och gedigen erfarenhet av utveckling. Du har erfarenhet av personalledning och vill vidareutveckla dessa kunskaper än mer. Du trivs med att arbeta processinriktat, och har en god förmåga att utveckla och förbättra arbetssätt och processer i positiv riktning för verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av testarbete. Goda kunskaper i svenska är ett krav, du behärskar engelska. Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och initiativtagande. Du får saker att hända, har en god förmåga att motivera och coacha andra, och tar samtidigt ansvar för teamets resultat. Du är analytiskt lagd och har lätt för att göra rationella bedömningar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Tove Nylin, 0709379645

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.