Ingenjörsstudent till spännande uppdrag inom brandteknik.

Om jobbet

Läser du en teknisk ingenjörsutbildning, till exempel brandingenjör och är inne på dina sista år? Vill du arbeta extra med uppgifter som ligger inom ditt utbildningsområde? Trivs du med praktiska uppgifter såväl som dokumentering och har möjlighet att arbeta en dag i veckan? Svarade du ja på dessa frågor är det mycket möjligt att det är just dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ekovents räkning en brandingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ekovents önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ekovent.

Arbetsuppgifter

Som brandingenjör kommer du att backa upp avdelningen med tester inom olika områden och produkter. Det innebär att du kommer att få bygga upp testmiljöer, utföra testerna samt analysera och dokumentera resultatet. Du kommer även att redogöra för vad testerna har gett för resultat. Det kommer att finnas stöd och möjlighet att löpande ställa frågor till erfarna kollegor.

Utvecklingsmöjligheter:
Som brandingenjör i pågående utbildning är det en perfekt möjlighet att få lära dig det praktiska i kombination med det teoretiska. Du kommer att få utföra tester och uppgifter som ger dig goda erfarenheter inför framtida yrkeskarriär. För dig som är redo att ta klivet ut och göra om dina kunskaper till verklighet så har du hittat rätt!

Vi söker dig som

Studerar till brandingenjör (fördelaktigt), alternativt annan teknisk utbildning som kompletteras med ett stort intresse för brandteknik och ventilationer. Du har åtminstone ett år kvar av dina studier då Ekovent ser långsiktigt uppdraget. Du har möjlighet att arbeta 1-2 dagar i veckan (med flexibelt upplägg) och avlasta det interna teamet. Du är van vid dokumentering och är inte rädd för praktiskt arbete.

Bland dina personliga egenskaper lyfter du ditt driv och engagemang för det du utför. Du är initiativrik och inväntar inte uppgifter, du ser helt enkelt till att hitta dem själv. Du är orädd och strukturerad samtidigt som du trivs mycket bra att arbeta i grupp. Din kommunikativa förmåga gör att du enkelt samarbetar med personer på olika avdelningar inom en verksamhet.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [mal02@academicwork.se](mailto: mal02@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 1-2 dagar/vecka
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Malmö (Vellinge)
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Ekovent har funnits i mer än 40 år och är idag ett av Sveriges ledande företag inom branschen. Deras produktionsanläggningar ligger i Vellinge strax söder om Malmö. I två toppmoderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. Med hög kvalitet och minimal miljöpåverkan som signum strävar de efter att överträffa förväntningar. Höga ambitioner och servicekänsla präglar verksamheten och gör dom till en samarbetspartner att räkna med.