Leg.Sjuksköterska till Skånes Universitetssjukhus

Om jobbet

Om uppdraget

Bor du i Skåne eller är intresserad av att arbeta i Skåne för ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag?

Centric Care söker just nu för kunds räkning dig som är Leg.Sjuksköterska till Urologen, Neurologen m.fl avdelningar på Skånes Universitetsjukhus. v43-52 behovet föreligger dag/kväll som natt.
Resor och boende kan ordnas vb.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgisk vårdavdelning, såsom pre & postoperativ vana.
Sedvanliga arbetsuppgifter på medicinsk vårdavdelning.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, extra sommarbonusar i form av upplevelsehelger, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson för varje konsult samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till garantiförmåner inom friskvård som t.ex. träningskort och massage så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Din profil

Minst 2-års yrkeserfarenhet.
Tidigare erfarenhet av medicinsk alternativt kirurgisk vårdverksamhet är meriterande men inget krav.

Tveka inte att ringa så berättar jag mer om detta uppdrag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Fredrik Nilsson, 0768-683514

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget