Kommunikationsassistent till välkänd, global organisation i Malmö!

Om jobbet

Är du student och har ett brinnande intresse för kommunikation, teknik och digitala kanaler? Då ska du definitivt läsa vidare här! Vi söker nu studenter inom kommunikation/ digitala medier/systemvetare som är intresserade av ett meriterande extrajobb på en stor internationell organisation i Malmö.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter för att stötta upp ett större omorganiseringsprojekt under hösten. Du kommer att arbeta för ett välkänt globalt varumärke i en internationell miljö där engelska är koncernspråket.

Start är mitten av oktober och du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team som alla jobbar med samma projekt. Vi ser också att det finns goda möjligheter av fortsatt extrajobb vid sidan om studierna när projektet är färdigt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som kommunikationsassistent kommer du att arbeta på företagets avdelning för Corporate Communication. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att stötta upp ett stort omorganiseringsprojekt. Du kommer att arbeta i organisations intranät och tillsammans med ditt team utföra en informationsrensning. Detta innebär att arbeta med informationsstrukturer, rensning, ompublicering och uppdatering av intranätet. Vidare kommer du att få arbeta med att supporta organisationen i dessa frågor, utföra användaranalyser och att tagga information, editera videoplattformar samt arbeta med organisationens interna kanaler.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i företagets Sharepoint-baserade intranät
 • Arbeta med rensning, publicering, ändring och informationsstrukturer i intranätet
 • Agera support i intranätet för organisationens alla grenar
För dig som är driven, engagerad och kommunikativ finns alla möjligheter att utvecklas inom organisationen. Här ges du ansvar och med rätt inställning kan man gå hur långt som helst. Ta chansen att skapa ett stort närverk, utvecklas inom intern kommunikation och digitala kanaler.

Vi söker dig som
 • Är student på universitet- eller högskola med minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Läser exempelvis strategisk kommunikation/digitala medier/ systemvetare eller likvärdig utbildning
 • Är snabblärd och har ett stort teknikintresse
 • Läser eller har läst kurser i kommunikation och webbdesign/publicering
 • Kunskaper i PowerPoint och något webbpubliceringsverktyg
 • Har enkelt för att lära och navigera i intranät
 • Är orädd, har vana och god förståelse för att arbeta med digitala verktyg och kanaler
Vidare ser vi att du är en doer och inte är rädd för att ta egna initiativ eller att prestera under deadline. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det meriterande, men det viktigaste är att du är orädd för det digitala och har ambitionen att utvecklas. Vi ser gärna att du är teknisk i den mån att du har enkelt för att förstå och lära dig att navigera i nya affärssystem och har ett tekniskt intresse.

Då koncernspråket är på engelska ser vi att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i tjänsten är du prestigelös, och utför alla dina arbetsuppgifter noggrant och effektivt. Du har enkelt för att se vad som behövs göras och är lösningsorienterad. Vidare är du van att kunna komma med kreativa förslag på åtgärder. Du bör därför ha ett starkt intresse för digitala verktyg och viljan att utvecklas.

Övrig information
 • Start: oktober
 • Omfattning: extra cirka 2 dagar i veckan.
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.