Servicetekniker-Innesäljare till Malmö Syd

Om jobbet

Att arbeta som Servicetekniker-Innesäljare:
Som Servicetekniker-Innesäljare kommer du att ingå i teamet på depån i Malmö Syd och ha din fasta placering där men vid behov även jobba på depåerna Malmö Express, Lund och Trelleborg. Du kommer att arbeta med en mix av returhantering, lastning och lossning av maskiner och tillbehör samt med försäljning, merförsäljning och maskinuthyrning i butik och per telefon och i vissa fall även ute hos kund.

I arbetet ingår också rengöring av våra maskiner, truckkörning och även en del administrativt arbete så som att skapa serviceorder göra lagerflyttar, inköp av tillbehör mm i vårt affärssystem. Du kommer att ge råd, service, information och instruktioner till våra kunder. I arbetsuppgifterna vid disk ingår dessutom att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter, debitera ev. kundskador samt beställa reservdelar.

Din bakgrund:
Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning, arbetet kräver att du har god datorvana och körkort. Det är meriterande om du behärskar engelska i tal och skrift samt har truckkort, el-behörighet och erfarenhet av servicerelaterat arbete. Det är också en fördel om du har erfarenhet av försäljning inom branschnära verksamhet.

Vem är du?
Som person är du positiv och utåtriktad. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs. Då du är Cramo:s ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning, vi välkomnar sökande med varierad bakgrund.

Har du frågor angående tjänsten kontaktar du Depåchef, Daniel Persson på 0722-06 89 83 eller via mail daniel.persson@cramo.com

Urval kommer att ske löpande!

Varmt välkommen med din ansökan senast den 28/10 2016
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom systerbolaget Cramo Adapteo. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors och Cramo är verksamt i femton länder genom ca 330 depåer. Antalet anställda uppgick till ca 2.500, och den konsoliderade omsättningen till 668 miljoner euro under 2015.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var