Nattarbetande labbassistent sökes till Skånemejerier!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du studerat naturvetenskap och vill arbeta som labbassistent på Skånemejerier? Har du möjlighet att starta omgående? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker vi dig som har en utbildning i naturvetenskap och vill jobba som labbassistent på natten på Skånemejerier som har sitt säte i Fosie.

Som laboratorieassistent kommer du arbeta med framförallt mikrobiologiskt- samt till viss del kemiskt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av bakteriologisk provtagning och odlingar, mätning av PH-halt, provtagning av fetthalter och protein, sensoriska prover och analys av mejeriprodukter mm. Tjänsten innebär också dokumentation och rapportering av resultat samt mycket kontakt med andra avdelningar på företaget.

Vår kund har ett varierat behov sön-fre ca. kl. 23.00-07.00. Du kommer få en gedigen introduktion på plats, denna introduktion kan till viss del ske under dagtid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom naturvetenskap, kemi, biokemi eller annan likvärdig utbildning och har kommit en bit in på utbildningen.
Du bör ha goda kunskaper inom mikrobiologi samt erfarenhet av laboratoriearbete.

Som person krävs det att du är självständig, stresstålig och har förmåga att snabbt fatta rätt beslut. God samarbetsförmåga samt stor noggrannhet är andra självklara egenskaper du bör ha. Ett krav är att du tycker om mjölk och syrade produkter då du kommer att få genomföra sensoriska bedömningar.

För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna starta relativt omgående, du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men vara uthyrd till Skånemejerier. Du kommer anställas i en provanställning på sex månader som avser att gå över till en tillsvidareanställning.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!