Studenter till produktion på cateringföretag i Malmö

Om jobbet

Är du student och intresserad av ett extraarbete inom produktion och flygplanscatering? Är du tillgänglig omgående? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om jobbet
Vår kund är ett cateringsföretag som tillverkar mat till flygplan och flygplatser. Vi söker dig som skall arbeta extra som produktionsmedarbetare vid behov. Som produktionsmedarbetare har du en viktig roll i det dagliga arbetet och arbetar för att säkerställa kvalité. Arbetsuppgifterna består av att ansvara för den dagliga planeringen, förberedningen och paketeringen av mat. Arbetet är både självständigt och i grupp med annan kock- och cateringpersonal. Arbetstiderna är varierande och förekommer dagtid, kvällar, nätter och helger. Vi söker personal som kan tänka sig att arbeta i produktionen, köket och i vår kunds varumottagning/operations. Vi ser gärna att du kan arbeta två till tre arbetspass per vecka.

Om dig
Vi söker dig som är studerande eller har annan sysselsättning om minst 50%. Du som har erfarenhet av att arbeta inom storkök med föreskrifter inom hygien, livsmedel och egenkontroll kommer att känna igen dig i denna miljö. Som person är du prestigelös, van vid att ta ansvar samt lösa problem. Är du noggrann, ansvarsfull och har en positiv attityd till arbete passar du för denna roll. Vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till bil. Goda kunskaper i engelska kommer också väl till pass på denna arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Lindkvist på 040-6675309.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Hanna Lindkvist, 040-667 53 09

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.