Drifttekniker

Sodexo AB · Bygg & Hantverk · 31 okt

Om jobbet

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Teknisk personal till uppdraget Statens Fastighetsverk.

Vi söker:

2 Drifttekniker

Önskar Du ett fritt, stimulerande och självständigt arbete? Har Du intresse för fastighetsdrift, bygg, el och ventilation? Då kanske Du är den resurs vi letar efter.

Som vår resurs kommer Du att arbeta med service, förebyggande och felavhjälpande underhållsarbeten inom hela Sodexos leverans till kund. För ett lyckats resultat krävs planering samt flexibilitet gentemot kundens önskemål och på ett effektivt och ekonomiskt sätt ta hand om kundens fastigheter. Du kommer att ingå i ett team med flera tekniker i Malmö-området, alla med olika yrkesinriktningar/specialområden. Merparten av arbetet kommer vara knutet till fastigheter i Lund med omnejd.

Företaget erbjuder ett fritt, självständigt och stimulerande arbete med möjlighet till vidareutveckling. Vi söker Dig som är mångkunnig inom fastighetsunderhåll och inte är rädd för att arbeta inom samtliga ingående områden i leverensen. Du har erfarenhet som fastighetsskötare eller tekniker och tar gärna ett stort ansvar i rollen som Sodexos representant på plats för att möta kunden.

Det är meriterande om Du är certifierad inom VVS, EL, Ventilation, Styr
& reglering men ej ett krav

Som person är Du självgående då arbetet är mycket fritt och varierat. Då Du aktivt jobbar med kundkontakt är det viktigt att Du är lyhörd för kundernas önskemål och har god social kompetens. Det förekommer även planeringsarbeten och uppföljningar i olika system vilket medför att Du måste ha relevant datorvana. Det är även viktigt att Du har en hög servicenivå vilket utgör grunden till fortsatt framgång för företagetskunder.

Krav till tjänsten:
B-körkort

Har Du frågor vänder Du dig till platschef Mikael Nyholm, mikael.nyholm@sodexo.com.

Vi vill ha Din ansökan så snart som möjligt eftersom urval görs löpande.

Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget