Säljande Konsultchef

Randstad AB · Försäljning · 13 nov

Om jobbet

Det går bra för Randstad och vi söker ytterligare säljande konsultchef hos oss på Randstad till vårt härliga Malmöteam!

Vi söker dig som är driven, flexibel och har en analytisk förmåga för att slutföra affärer och utveckla långsiktiga kundrelationer.

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef på Randstad får du ett brett ansvarsområde då tjänsten innehåller många olika arbetsuppgifter, såsom nykundsbearbetning, merförsäljning och konsultansvar. I ditt uppdrag har du ett budgetansvar samt helhetsansvar för dina konsulter. Det innebär att du i uthyrningsaffären ansvarar för att matcha rätt kompetens med beställande kund på ett affärsmässigt vis. Det innebär också en kontinuerlig kontakt och coachning gentemot de konsulter du ansvarar för. Personalansvaret innebär bland annat att du arbetar med anställning, coachning samt kontinuerliga uppföljningar. Som konsultchef ingår det i arbetsuppgifterna att aktivt söka upp och attrahera nya kandidater och kunder, du deltar vid olika kandidat- och kundevenemang. Du jobbar aktivt och kontinuerligt med att underhålla din egen kund och kandidatbank och utveckla olika former av nätverk. Vi ser vidare att du har en god dokumenterade erfarenhet av försäljning med goda resultat.

Du kommer att vara placerad på vårt nya och fräscha kontor i centrala Malmö och du rapporterar till vår Branch Manager.

Din bakgrund

Vi söker dig som har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom exempelvis försäljning. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. B - körkort är ett krav.

Dina egenskaper

För att passa i rollen som säljande konsultchef hos oss på Randstad behöver du ha ett gott sinne för affärer och en förmåga att både skapa förtroenden och leva upp till dessa. Det är viktigt att du har känsla för kvalité och en förmåga att utveckla långsiktiga relationer till kunder, konsulter och kollegor. Eftersom vi arbetar med människor är det grundläggande att du är en socialt begåvad lagspelare med mycket energi. Att du får arbeta i ett globalt företag med stora chanser till utveckling ser du som en spännande möjlighet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner. Är du rätt person kommer du i gengäld att få mycket tillbaka. Om du har tidigare arbetserfarenhet av tjänsteförsäljning kommer detta vara en spännande och utmanande tjänst.

Välkommen med din ansökan på www.randstad.se senast 12 november. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Branch Manager Nina von Platen på 0729-88 95 06 eller nina.von.platen@randstad.se

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Randstad är världens näst största företag inom rekrytering och bemanning och vi finns representerade i fler än 40 länder och har över 600 000 anställda världen över. Randstad växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Vår verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden: "good to know you". De uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.