Föräldravikariat som controller till Bladins

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 11 nov

Om jobbet

Är du en självgående ekonom som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete? Trivs du i en ansvarsfylld roll? Då ska du söka tjänsten som vikarierande Controller Bladins! För att vara aktuell för denna tjänst skall du finnas tillgänglig från januari 2017.

Om tjänsten
Vår kund driver en skolverksamhet i Malmö. Som controller inom deras organisation är man ansvarig för bland annat månadsbokslut, rapporter, analyser, kassaflödesprognos, skatter och kontoavstämningar. Man ingår i en grupp med en ekonomiassistent. Man samarbetar också nära med HR-avdelningen och skolchefen. Vi söker dig som till en början kan gå in och arbeta deltid fr o m 1 januari 2017 för att sedan arbeta heltid fr o m 1 maj t o m 31 augusti, eventuellt längre. Upplägget beror på att nuvarande befattningshavare skall vara föräldraledig under delar av 2017.

Om dig
Är du högskoleutbildad ekonom med minst 5-års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter? Vill du ha en utmanande roll med varierande arbetsuppgifter? Då kommer du trivas som ekonomiansvarig hos vår kund.

Du ska ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en relevant utbildning för tjänsten. Vidare är du självgående, nyfiken och lösningsorienterad. Du måste också kunna tala och skriva engelska på god nivå. Det är meriterande, men inget krav, om du arbetat i affärssystemet Briljant. I första hand tänker vi oss detta som en anställning hos kund men även andra lösningar kan diskuteras, exempelvis som konsult i eget bolag. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Bladins har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Bladins erbjuder dig en trevlig och utvecklande arbetsmiljö med liv och rörelse. Man erbjuder subventionerad lunch, subventionerat träningskort på gym m m.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Max Jönsson på 042-37 33 39.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Kontakt

Ring Max Jönsson, 042 37 33 39

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.