Framtiden är här! Vi söker just nu en junior utvecklare inom C++ som vill arbeta med VR!

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Har du en stark passion för programmering och vill jobba i en framtidsbransch med nya tekniker inom VR och AR? Är du en taggad junior utvecklare med kunskap i C++ som har ett starkt matematiskt tänk? Tycker du att din nästa arbetsplats ska genomsyras av samarbete, kunskapsdelning och tekniska utmaningar? Då kan du ha hittat ditt drömjobb så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Crunchfishs räkning en utvecklare med kunskap i C++ som kommer att arbeta med deras produkter inom VR och AR.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på
[Academic
Work](mailto:mal04@ academicwork.se)

Uppdraget är till en början en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Crunchfish. Vår intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Hos Crunchfish kommer du tillsammans med ett utvecklingstungt team arbeta med att ta fram de senaste lösningarna inom VR och AR. Crunchfish arbetar med tekniker och mjukvara inom bland annat geststyrning och bildbehandling. Nu står företaget inför en spännande resa och du har möjlighet att vara med på den!

I rollen kommer du arbeta med mjukvaruutveckling baserad på C++ och få en introduktion och stöttning av ett mycket erfaret team inom branschen. Med tiden kommer du att arbeta parallellt med olika projekt och på så vis utvecklas snabbt inom ditt område.

På kontoret i Malmö är de 17 personer där flertalet arbetar just med utveckling, så det finns mycket kompetens att hämta och lära sig av. Som utvecklare hos Crunchfish får du erfarenhet av att arbeta utifrån agil metodik med bland annat GIT, Jenkins, Gerrit och Jira,

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill arbeta med framtidens tekniker, på en arbetsplats med högt i tak där alla är delaktiga i verksamheten.

Vi söker dig som

Vi söker dig som vill arbeta med utveckling på en hög teknisk nivå tillsammans med ett tajt team. Du vill arbeta med VR, AR, geststyrning och triggas av att lära dig nya tekniker och tar gärna hjälp av dina kollegor. Samtidigt som du har ett brinnande intresse för programmering och problemlösning är du ödmjuk i din roll och delar gärna med dig av dina idéer och lösningar.

Vi ser att du har:
  • En civilingenjörsexamen inom IT, med fördel kunskap av bildanalys
  • Ett starkt matematiskt tänk
  • Goda kunskaper av C++
  • En stark passion för utveckling och du sitter gärna på fritiden med hobbyprojekt
För att trivas i rollen och i teamet gillar du teknik och vi ser gärna att du kan visa på egna utvecklingsprojekt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö, Media Evolution City
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Crunchfish Crunchfish operate in the fast expanding field of Augmented and Virtual Reality, providing software for touchless gesture interaction. Our mission is to simplify interaction with mobile devices by enabling intuitive touchless user interfaces and making them available everywhere. Other exciting ongoing projects include interaction solutions for smartphones, tablets, drones and robots.