Assistent till ekonomiskt bistånd

Om jobbet

I uppdraget som assistent ingår övergripande administrativa arbetsuppgifter inom individ-och familjeomsorgen företrädesvis inom enheten för ekonomsikt bistånd. Du kommer att vara administrativt stöd till enhetens medarbetare och chefsstöd till chefer i HRutan. Arbetet innebär dokument och posthantering i Platina och fakturahantering i Raindance. Vidare ingår arbetsuppgifter kopplade till verksamhetssystemet Procapita. Diverse beställningar samt ibland enklare direktupphandlingar ingår också samt förekommande arkivering.

Kvalifikationer
Vi vill att du har gymnasieutbildning och erfarenhet av tidigare arbete inom administration, gärna från offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har utbildning inom system såsom Raindance, Procapita, Platina och HR-system. Förvaltningsspråket är svenska och man behöver kunna göra sig förstådd i skrift och tal. Det är viktigt att kunna arbeta på uppdrag utifrån på förhand givna tidsramar. Du ska vara strukturerad, ha god organisationsförmåga, god förmåga att samarbeta och vara serviceinriktad. Vidare är du flexibel, lugn, noggrann och ansvarstagande. Gott bemötande är en förutsättning då det förekommer kontakt med samverkanspartners så väl som medborgare. Välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Assistent
Kontakt

Ring Li Lövdén, 040-34 56 26

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Innerstaden sträcker sig från Ribersborg och Slottstaden i nordväst till Möllevången och Sofielund i sydöst. Stadsområde Innerstaden har drygt 1600 anställda till sina knappt 71000 invånare. Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare god service och verka för att Innerstaden ska vara ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla! Individ- och familjeomsorgen hjälper och stödjer vuxna, barn, ungdomar och familjer som befinner sig i utsatta situationer. Avdelningen har ca 200 medarbetare fördelat på tre enheter; Barn och familj, Vuxna och Ekonomiskt bistånd. Enheten för Ekonomiskt bistånd har ett 70-tal medarbetare fördelat på 5 sektioner. Vi är en verksamhet som växer och utvecklas. Vi arbetar för att ha en bra stämning på arbetsplatsen, goda skratt, utmaningar, nära ledarskap, och stöttande kollegor, det som ger positiv energi på jobbet. Vi arbetar ständigt för att för att skapa en stabil verksamhet med bra förutsättningar och en god arbetsmiljö.