Konsultmässig automationsingenjör till One Nordic!

Om jobbet

One Nordic söker för sin konsultverksamhet en driven och ambitiös automationsingenjör. Här erbjuds du varierande och spännande uppdrag hos One Nordics viktigaste kunder. Här finns även stora möjligheter att utvecklas både i din tekniska roll men även mot andra spännande roller inom koncernen. Drivs du av varierande arbetsuppgifter, att skapa stor social plattform samt utöva din tekniska färdighet? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för One Nordics räkning en automationsingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer initialt vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos One Nordic. One Nordics intention är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör i One Nordics konsultverksamhet kommer du arbeta i en organisation och ett arbetslag med stort fokus på bra lagarbete. Du kommer vara en del av ett tajt team med härlig stämning där ambitionsnivån är hög. Idag är det ett mindre och mycket personligt bolag, men tillsammans har de ambitionen att växa. Du tillsammans med övriga i arbetslaget kommer därför bli en viktig nyckelperson för att tillsammans kunna bygga upp en bra atmosfär och en givande arbetsplats.

Arbetet som automationsingenjör sker ofta i nära samarbete med processutvecklingsingenjörerna, projektledarna samt representanter från respektive produktionsavsnitt.

Du kommer till exempel att:

Felsöka och supportera gällande processdatasystem, programmerbara styrsystem (PLC), samt styr- och reglersystem vid driftstörningar

Medverka vid upphandling av ny produktionsutrustning i projektform

Specificera, konstruera och driftsätta automationssystem för produktions- och kontrollutrustning

Leda/medverka i kontinuerligt förbättringsarbete

Utveckla och förbättra processer och automationssystem både för att öka prestanda samt att minska antalet haverier och fel i produktionsutrustning och deras styrsystem (öka driftsäkerheten)

Följa utvecklingen av marknaden inom automation

Dokumentera

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • Har en teknisk utbildning med inriktning automation, styr- och reglerteknik eller motsvarandeerfarenhet. Högskoleexamen är meriterande.
  • Har ett par års erfarenhet av liknande roll. Du har arbetat praktiskt med programmering, datakommunikation, drifttagning, felsökning samt administration.
  • Har B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
För att lyckas i rollen behöver du också ha ett ekonomiskt och affärsmässigt förhållningssätt till dina uppdrag och relationer med kunder.

Som person är du

social och utåtriktad eftersom du kommer behöva möta många nya människor dagligen. Du är självgående och ansvarstagande då ditt arbete är mycket självständigt. Eftersom du ofta möter kunder är du serviceinriktad, flexibel och en problemlösare.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Malmö och Helsingborg
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

One Nordic koncernen är en av Nordens ledande leverantörer inom tekniska konsulttjänster, service och entreprenad inom energisektorn. I samarbete med de största aktörerna i branschen utvecklar de tillsammans högteknologiska och hållbara energisystem. Organisationen värnar om sina medarbetare och du kommer att vara en del av en utmanade och utvecklande verksamhet. Det starka engagemanget för kollegorna visar sig genom starka samarbeten mellan olika avdelningar med olika funktioner och att ledarna främjar din personliga utveckling.