Student sökes för extrajobb som biluthyrare på Hertz!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du intresserad av att jobba extra som receptionist/b-chaufför på ett av världens största biluthyrningsföretag Hertz? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
Just nu söker vi fler studenter som vill ingå i vår bemanningspool och jobba extra som B-chaufför/receptionist. Tjänsten är delad, dvs den innefattar både utetjänst såsom tvätt och städning av bilar. Den innefattar också arbete i receptionen där du tar emot kunder. Tjänsten kommer utgå från Malmö men det kan även bli utgångspunkt från Lund.

Arbetstiderna kan variera något men kommer vara på dagtid måndag-fredag. I vissa fall kan det förekomma arbetspass på helgerna. Ett minimum är att kunna jobba 2 pass i veckan mellan måndag-fredag. Du kommer både bli schemalagd på förhand men också inbokad med kort varsel. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Vi söker studenter som kan starta omgående!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student på minst 50% och har minst 1 år kvar av dina studier. Personliga egenskaper som värdesätts är att du är ansvarsfull, ödmjuk, flexibel och stresstålig. Vidare ser vi gärna att du har vana av att hantera kunder därför är det meriterande om du har erfarenhet från servicebranschen. För att trivas hos vår kund bör du vara glad, positiv, serviceinriktad och fysiskt tålig. Du måste gilla en miljö där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du kan hantera stress. Eftersom behov kan uppstå med kort varsel är det viktigt att du är flexibel och kan ställa upp med kort varsel och jobba. Ett krav är att du har haft B-körkort i minst ett år och är en säker bilförare. Är du en studerande tjej eller kille som trivs med ett varierande arbete? Då är detta jobbet för dig! Uppdraget tillsätts omgående så tveka inte att söka!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!