Kundtjänstmedarbetare till FedEx!

Om jobbet

Till FedEx verksamhet i Malmö söker vi norsk-, dansk- eller svensktalande kundtjänstmedarbetare. Är du intresserad? Sök då tjänsten redan idag!

Om Jobbet
Du är företagets ansikte utåt och arbetar med telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att serva privat- och företagskunder via inkommande samtal med:
 • Bokningar
 • Prisförfrågningar
 • Spårning av paket
 • Teknisk support
 • Tullförfrågningar
 • Fakturaförfrågningar
 • Reklamationer
Om dig
 • Du är en positiv och strukturerad lagspelare
 • Du balanserar driv och empati
 • Tidigare erfarenhet inom service, kundtjänst eller innesälj är meriterande
 • Du pratar flytande norska, danska eller svenska samt engelska i både tal och skrift
 • Eftergymnasiala studier och god datorvana är meriterande
Om Anställningen
Du får en anställning i Adecco Sweden med goda möjligheter till övertag från kund. Start för uppdraget är i oktober/november.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Övrigt
Fedex sitter i fräscha lokaler vid Limhamn i Malmö och arbetstiderna är 8-18, måndag-fredag. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team med stark känsla för samarbete och sammanhållning och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna goda!

About the company
FedEx Express invented express distribution and is the industry´s global leader, providing rapid, reliable, time-definite delivery to more than 220 countries and territories, connecting markets that comprise more than 90 percent of the world´s gross domestic product within one to three business days. Unmatched air route authorities and transportation infrastructure, combined with leading-edge information technologies, make FedEx Express the world´s largest express transportation company, providing fast and reliable services for more than 3.6 million shipments each business day.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Max Jönsson, 042-37 33 39.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Ring Max Jönsson, 042 37 33 39

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.