Samtalscoach med personalansvar till Bredband2 i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en driven, resultatinriktad person med goda ledaregenskaper? Nu söker vi teamledare/coach till Bredband2 med placering i centrala Malmö!
Bredband2 levererar smarta lösningar av bredband, tv och telefoni. Företaget brinner för att utmana omvärlden med snabb, pålitlig och trygg kommunikation! Lokalerna ligger mitt i centrala Malmö med goda möjligheter till pendling.

Vi söker nu teamledare som kommer arbeta på kundtjänstavdelningen för privatpersoner. I rollen har du personal och resultatansvar och jobbar för teamets måluppfyllelse. En stor del av ditt arbete handlar om att samtalscoacha dina kollegor och vara aktiv i deras utveckling. På sikt kommer du även ansvara för nyrekrytering och ta ett större personalansvar. Vid behov ska du även kunna ta egna samtal i kundtjänsten. Arbetstiderna är varierande med tidigast start klockan 08.00 och du slutar som senast 19.15. Även en del helgpass förekommer, men då är arbetstiderna 10-14. På företaget finns goda utvecklingsmöjligheter för den som gör ett bra arbete. Du kommer vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till Bredband2. På sikt finns det goda möjligheter att bli en del av företaget. Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat, vi vill ha din ansökan senast den 17/10.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av ledarskap eller coachning, men nu vill ta dina kunskaper till nästa nivå. Kanske har du arbetat inom telemarketing eller haft någon form av ledarroll i butik. Du har en naturlig förmåga att ta fram det bästa hos dina kollegor och har därmed också en god social kompetens. Som person är du positiv, ödmjuk och en stark lagspelare. Krav för tjänsten är också att du har goda datorkunskaper samt bekväm med det engelska språket. Har du ett intresse för teknik eller tidigare arbetat med liknande lösningar är detta ett stort plus för tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!