Studerande receptionist/kontorsansvarig sökes till Yara i Malmö!

Om jobbet

Är du social, utåtriktad och tycker om att träffa människor? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service och tycker om att ta mycket ansvar? Skulle du tycka att det var perfekt att kombinera dina studier med ett extrajobb där du får jobba ca 1 dag i veckan i centrala Malmö? Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Yara i Malmö söker en receptionist som ska stötta upp den kontorsansvarige receptionisten ca 1 dag i veckan. Som receptionist har du varierande arbetsuppgifter och sköter alla möjliga typer av uppgifter, högt som lågt. Du kommer även att ta över den kontorsansvarige receptionisten arbetsuppgifter när hon inte är på plats. Jobbet passar dig som har erfarenhet av att arbeta med service eller kundbemötande och som har ett flexibelt schema. Stor vikt i denna rekryteringsprocess kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Detta uppdrag är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Yara.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du kommer till exempel att:
 • Ta emot besökare och se till att rätt person kommer och hämtar besöket
 • Vara behjälplig med exempelvis boka taxi till besök, ta fram telefonnummer och svara på övriga frågor
 • Ta emot posten och sortera den i postfacken samt paketera posten för utskick
 • Ta emot leveranser samt sköta kontakten med städbolag och andra leverantörer
 • Hantera enklare inköp
 • Agera IT-ansvarig för konferensrummen och hjälpa till med enklare tekniska problem
 • Ansvara för att konferensrummen, köket och övriga utrymmen hålls städade genom att se till att utsedd städgrupp håller ordning
Vi söker dig som
 • Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
 • Har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har erfarenhet av att arbeta administrativt, med service eller med kundbemötande
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då detta krävs i den dagliga kommunikationen
 • Har körkort behörighet B
Som person är du prestigelös, noggrann och gillar att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Du trivs med att jobba självständigt och har skinn på näsan. Du är van vid att ta ett stort eget ansvar och driva arbetsuppgifter och projekt framåt på egen hand. Du tycker om att ge bästa tänkbara service och gör alltid det lilla extra för att få kunder, besökare och kollegor helt nöjda. Vidare är du social, positiv och har ett mycket flexibelt schema så att du kan hoppa in vid kort varsel om det skulle behövas.

Övrig information

Start: 2 november, därefter ca 1 dag/vecka

Omfattning: Deltid, ca 1 dag/vecka

Arbetstider: 07:45-16:15

Placering: Malmö, centralt
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Yara i Sverige arbetar bland annat med växtnäring för bättre skördar, teknisk ammoniumnitrat till civila sprängämnen, foderfosfater, rening av kväveoxider från industrin, biologisk behandling av avloppsvatten, betongtillsatsmedel och mycket, mycket mer. Yara AB är uppdelat på fyra verksamhetsområden: Växtnäring, Industriella lösningar, NOx-reduktion och Foderfosfater.

Huvudkontoret för Sverige ligger i Landskrona men flyttar till Malmö i november 2016 och har idag ca 100 anställda. Kontoret i Sverige har utsetts till Yaras Nordiska center för Customer Service och Transport Management.