Ekonomiassistent CDON

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 26 okt

Om jobbet

Ekonomiassistent till CDON

Är du redo för nästa utmaning? Är du en noggrann, utåtriktad och initiativtagande ekonomiassistent? Vi söker nu en ekonomiassistent till CDON, Nordens största online varuhus!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på CDON, ett välkänt och marknadsledande e-handelsföretag med ett brett sortiment av populära produkter. Arbetet kommer att utföras i öppet kontorslandskap med trevliga kollegor i företagets fina lokaler i centrala Malmö. Företagets kultur präglas av genuint lagarbete med ett stort intresse för service.

I rollen som ekonomiassistent är dina främsta uppgifter att löpande hantera kundreskontran, faktureringar, påminnelsehanteringar, samt bank- och kontoavstämningar. Kontinuerlig kontakt med finansieringsparters Qliro och Collector ingår också i dina uppgifter. Du ska därtill även delta i utvecklingsprojekt som rör kundreskontran och du ska kunna stötta övriga i organisationen i olika frågor kring kundservice.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom ekonomi samt tidigare arbetslivserfarenhet från liknande tjänster. Du har kvalificerad erfarenhet av kundreskontran, bankavstämningar, samt redovisning. Goda kunskaper i engelska och MS office är nödvändigt.

Som person är du strukturerad, noggrann och van att arbeta självständigt. Du gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är trygg i dig själv, social och utåtriktad. Vidare har du lätt för att bygga förtroende och bidrar till en positiv stämning. Det är meriterande om man har arbetat i affärssystemet Navision tidigare.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
  • Van Excel-användare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett uppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden CDON.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Lillsjö på 040-6675308 eller paula.lillsjo@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Paula Lillsjö, 040-6675308

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.