Studenter sökes för välbetalt arbete som julkortssorterare i december!

Om jobbet

Information om uppdraget

Just nu söker vi studenter på minst 50% för ett välbetalt arbete som julkortssorterare i december. Är du som person noggrann och effektiv i ditt arbete? Vill du tjäna extra pengar och få arbetslivserfarenhet? Då har vi jobbet för dig!
Under december månad kommer det vara full fart hos vår kund i Malmö och miljoner julkort ska nå sin destination. Det medför att vi söker mycket personal som kan arbeta runt datumen 12-23 december med att sortera julkort. För att vara aktuell för tjänsten ska man kunna arbeta under hela perioden. De datum med högst belastning och som därav är obligatoriska datum för att vara aktuell är 15-19 december. Tjänsten innefattar dag och nattskift där dagskiften är preliminärt lagda 07.00-15.00 och nattskiften 00-06.00. Det kan även finnas möjlighet till jobb under mellandagarna.

Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter. Arbestuppgifterna består främst av att sortera julkort, men kan också innebära att du får jobba på olika stationer på terminalen. Arbetstiderna kommer variera mellan dygnets alla timmar. Du måste vara flexibel för såväl dag som nattskift.

Du kommer dels vara inbokad på schema, men också bli inringd med kort varsel vid ex sjukfrånvaro. Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Timlönen ligger på ca 135 kr/h och OB-tillägg tillkommer enligt SEKOS kollektivavtal.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande på minst 50%. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha fyllt 18 år. Som person ser vi att du är noggrann men ändå effektiv. Arbetet är fysiskt krävande på så vis att man står många timmar per arbetspass. Dock förekommer inga tunga lyft. Arbetsuppgifterna är monotona och det är därmed viktigt att du under ditt arbete fortsätter att hålla fokus och behåller tempot. Eventuell möjlighet till förlängning finns efter genomfört uppdrag, men då ev. med andra arbetsuppgifter. Är du den vi söker? Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och anställer under hösten. Söker gör du via www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!