Management Trainee

Om jobbet

Management Trainee

Har du 730 dagar och ett starkt driv? Då har vi en ledarroll till dig!

Berendsen är en ledande textil- och serviceverksamhet med över
15 000 anställda i 17 europeiska länder. Vår kärnverksamhet utgår ifrån textilservice med vilken vi skapar olika mervärden för våra kunder, genom att hyra ut textilier för att sedan tvätta och distribuera dem. I Sverige är vi 1300 anställda från Malmö i söder till Luleå i norr, uppdelade på sex olika affärsområden.

Berendsens Management Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar fyra varierande block som vardera löper under sex månader. Syftet med programmet är att utveckla dig till att bli en av våra framtida ledare.

Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av utbildningsblocken vara utomlands inom Berendsen-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Som Trainee arbetar du sida vid sida med erfarna chefer och under programmets gång kommer du att lära dig hantera komplexa situationer, brottas med svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig löpande kompetensutveckling, information och studiebesök.

Traineeprogrammet startar i februari 2017 och ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom följande områden:
  • Marknadsföring
  • Inköp
  • Produktutveckling
  • Produktionsutveckling
  • Affärsutveckling
  • Human Resources
  • Logistik
  • Ekonomi, finans och IT
Vi söker två starka karaktärer med följande egenskaper
För att lyckas som Management Trainee på Berendsen är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du av naturen är nyfiken, ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar. Du bör även vara flexibel och ha en förmåga att anpassa dig till olika miljöer, då du kommer att arbeta på olika platser i såväl Sverige som utomlands.

Till traineeprogrammet 2017 söker vi dig som har en akademisk utbildning, ekonom eller civilingenjör, är någonstans mellan 25-30 år samt är bosatt i, alternativt villig att flytta till, Malmöregionen.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten hör gärna av dig till Peter Djärf, på 0721-50 41 34.

Du är välkommen med din ansökan via länken nedan. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV samt betyg.

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!