Pedagog sökes till Smaragden och Rubinens förskolor

Om jobbet

Som pedagog på vår förskola ska du tillsammans med de andra i ditt arbetslag planera, genomföra, utveckla och dokumentera det pedagogiska arbetet. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda utveckling i en lärandemiljö. I din roll som pedagog ska du verka för att din egen ämneskompetens tas tillvara och utvecklar verksamheten så att läroplanens mål och intentioner uppfylls. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en för oss relevant högskoleutbildning om minst 120 högskolepoäng. En del av dessa högskolepoäng bör ha pedagogisk inriktning. För att lyckas i rollen som pedagog tror vi att du är: * Samarbetsvillig * Lyhörd * Engagerad * Nyfiken * Kreativ

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i Din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter Du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Kontakt

Ring Marie-Louise Rosén-Lundkvist, 0768-769013

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är landets största förskoleförvaltning, med många blickar på oss. Det ger oss stora möjligheter och skyldigheter att påverka vardagen för våra barn. Det sägs att den svenska förskolan är ett föredöme med hög kvalitet och god tillgänglighet. Förskolan i Malmö ska vara ett föredöme för den svenska förskolan. Kort sagt - barnens bästa förskola! Vi söker dig som har en stor arbetsglädje, jobbar för ett gott samarbetsklimat där man hjälper varandra när det behövs. Vi söker pedagoger som både vill utveckla sig själv och andra. Sök till oss om du vill vara med och påverka, inspireras och utvecklas tillsammans med barnen och kollegerna som jobbar här. Smaragdens förskola är en förskola som i dagsläget har 5 avdelningar, 2 stycken 1-2-år, en 3-årsavdelning, en 4-års avdelning samt en femårsavdelning. Vi jobbar medvetet med barnens miljö både ute och inne. Rubinens förskola är en 5 avdelnings förskola med åldersblandade grupper 1-5 år. Här finns tillgång till ett bibliotek under uppbyggnad samt ett rörelserum. Vi jobbar utifrån en samsyn som ska prägla alla avdelningar på Rubinen.