Fastighetsförvaltare

Om jobbet

Din uppgift som fastighetsförvaltare är att ansvara för kontakten med kunden, planera och genomföra underhållsåtgärder och ombyggnader arbeta med myndighetskrav, delta i gruppens budget- och prognosarbete, delta vid större ombyggnader och upphandlingar samt delta i hyresförhandlingar. Din roll och dina arbetsuppgifter täcker både helhet och detaljer. Du kommer upphandla och projektleda drift-, utvecklings- och underhållsarbeten vilket förutsätter ett helhetsperspektiv. Malmö Stad är en organisation i utveckling där du får möjlighet att vara mitt i händelsernas centrum. Vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig en bred erfarenhet där ingen dag är den andre lik.

Kvalifikationer
Fastighetsförvaltarprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas som likvärdig. Meriterande är erfarenhet inom fastighets- eller entreprenad-området och kompetens inom juridik och hyreslagen. Du skapar goda relationer till hyresgäster och arbetskollegor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Carola Lund, 0708-678593

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Stadsfastigheters 120 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,6 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen 1,4 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.